El Rey de Varsovia

Títol original: Król

Any: 2020

País: Polònia

Creador: Lukasz M. Maciejewski

Temporades: 1

Gènere: ,

Plataforma:

Català: Subtítols

 El Rey de Varsovia (2020) on IMDb

De què va:

La ciutat de Varsòvia als anys 30 està controlada per Jan Kaplica, un gàngster socialista amb connexions polítiques que viu a cos de rei mentre extorsiona petits comerços. Un dels seus esbirros, un boxejador molt popular que treballa fent-li la feina bruta, podria ser reclutat en un complot per destronar-lo.

Què és?

És una sèrie polonesa que retrata una època perduda: un període històric en què Varsòvia era considerada, pel seu glamur, com el París de l'est.

La clau:

La manera com la sèrie mostra els temps políticament convulsos del període d'entreguerres a través de la seva vida criminal, que pot recordar a Babylon Berlín. Però en comptes d'un detectiu, aquí el vehicle és un boxejador de vida dissipada.

El creador:

El guionista Lukasz M. Maciejewski és el creador de la sèrie, que està basada en la novel·la homònima de l'escriptor polonès Szczepan Twardoch.

La relació amb Peaky Blinders:

Està ambientat en el període d'entreguerres i té un estil visual similar, buscant que la sèrie sigui estilísticament elegant i moderna.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

29/09 Gen V

En un centre acadèmic per a joves amb poders, la cosa sembla anar de aprendre a utilitzar les seves habilitats i afrontar els conflictes del món

29/09 Blue Lights

Tres joves policies inicien la seva carrera en una comissaria de Belfast, cadascun d'ells amb assignacions diferents

27/09 Encuentros

Durant 50 anys, els albiraments d'ovnis han crescut exponencialment, fins al punt que ja s'ha tornat un debat molt viu entre els governs