El caso Hartung

Títol original: Kastanjemanden (The Chestnut Man)

Any: 2021

País: Dinamarca

Temporades: 1 temporada

Plataforma:

 El caso Hartung (2021) on IMDb

Per Toni de la Torre

De què va:

Nova sèrie criminal nòrdica basada en una novel·la de Søren Svejstrup, conegut per ser el creador de Forbrydelsen (The Killing), sèrie de referència del gènere. La nova sèrie es presenta amb el cas d’un assassí que deixa, al costat dels cadàvers, uns ninos fets de castanyes, que són el seu segell. Els dos detectius descobreixen que el crim podria estar relacionat amb la desaparició de la filla de la ministra d’afers socials.

On:

On:

 

Tràiler:

Imatges:

COMPARTEIX

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

30 de setembre: Entergalactic

Un artista és a punt de tenir el seu gran moment i aconseguir l'èxit que espera, però s'enamorarà d'una fotògrafa i es planteja la seva carrera artística.

29 de setembre: Apagón

Antologia que presenta històries basades en un escenari en què el món s'ha quedat sense electricitat, cosa que condueix al col·lapse del sistema.

28 de setembre: The Old Man

Un espia retirat interpretat per Jeff Bridges rebrà la desagradable visita d'un individu que té l'encàrrec d'assassinar-lo.

27 de setembre: Un secreto real

Història de l'escàndol que va sacsejar Suècia quan es va saber que el rei Gustau V de Suècia era homosexual i mantenia una relació en secret amb un artista.