Chloe

Títol original: Chloe

Any: 2022

País: Regne Unit

Temporades: 1 (6 episodis)

Plataforma:

 Chloe (2022) on IMDb

De què va:

Una noia de vida depriment i obsessionada amb l’Instagram d’una antiga amiga a qui tot li va bé veurà l’oportunitat de tenir la mateixa vida quan aquesta antiga amiga se suïcida i ella va al funeral per introduir-se en el seu cercle social

Què és?

És una sèrie sobre el fet de tenir la temptació de mirar a les xarxes socials com els va a amics a qui no veiem de fa anys i comparar les nostres vides.

La clau:

A mesura que es converteix en la seva ex amiga i ocupa el seu lloc descobreix que el seu món no era tan ideal com semblava i potser ha comès un error.

L'actriu:

Erin Doherty, coneguda per la sèrie "The Crown" (on interpretava a la princesa Anne) és la protagonista de la sèrie, mentre que Poppy Gilbert, (a qui haureu vist fa poc a la sèrie "Sherwood"),  interpreta a la famosa Chloe, l'envejable ex amiga.

La creadora:

Alice Seabright és la creadora d'aquesta minisèrie. Prèviament havia estat guionista de "Sex Education" i d'uns quants curtmetratges.

Dona-li una oportunitat:

Si t'agraden sèries sobre personatges impostors, com ara "Inventing Anna", barrejat amb una crítica a les xarxes socials proper a "Black Mirror".

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

05/10 Prisa por vivir

Mia té 17 anys i tot just acaba de sortir de l'hospital després d'una llarga estada per refer-se d'una anorèxia. Però el retorn al dia a dia no serà fàcil

Gen V

En un centre acadèmic per a joves amb poders, la cosa sembla anar de aprendre a utilitzar les seves habilitats i afrontar els conflictes del món