Caballero Luna

Títol original: Moon Knight

Any: 2022

País: Estats Units

Creador: Jeremy Slater, Doug Moench

Temporades: 1

Protagonistes: ,

Plataforma:

 Caballero Luna (2022) on IMDb

Per Toni de la Torre

De què va:

Un ex marine que pateix un trastorn dissociatiu de la identitat i que treballa com a mercenari rebrà els poders d’una deïtat egípcia que li donaran una oportunitat de redimir un passat de violència. Oscar Isaac (Show Me A Hero, Scenes from a Marriage) interpreta el personatge, un superheroi més fosc del que és habitual a Marvel i del qual és difícil saber si tot el que viu és real o producte dels problemes de salut mental.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

COMPARTEIX

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

30 de setembre: Entergalactic

Un artista és a punt de tenir el seu gran moment i aconseguir l'èxit que espera, però s'enamorarà d'una fotògrafa i es planteja la seva carrera artística.

29 de setembre: Apagón

Antologia que presenta històries basades en un escenari en què el món s'ha quedat sense electricitat, cosa que condueix al col·lapse del sistema.

28 de setembre: The Old Man

Un espia retirat interpretat per Jeff Bridges rebrà la desagradable visita d'un individu que té l'encàrrec d'assassinar-lo.

27 de setembre: Un secreto real

Història de l'escàndol que va sacsejar Suècia quan es va saber que el rei Gustau V de Suècia era homosexual i mantenia una relació en secret amb un artista.