After Life

Títol original: After Life

Any: 2019-2022

País: Regne Unit

Creador: Ricky Gervais

Temporades: 3 temporades

Protagonistes:

Plataforma:

 After Life (2019) on IMDb

De què va:

A en Tony el món se li enfonsa quan perd la seva dona, víctima d’un càncer. El personatge cau en una dinàmica que el porta a rebutjar als altres i ser més desagradable que mai. Un cop no troba sentit a la vida, troba que pot dir i fer el que vulgui. La sèrie explica el seu procés de dol i tracta temes com la depressió.

Quan acaba:

L'última temporada s'estrena el 14 de gener.

Per posar-te al dia:

Has de mirar 2 temporades. L'última és la 3a.

La clau:

Ricky Gervais aconsegueix fer una síntesi de tots els trets que han definit les seves sèries fins ara. Hi trobem molts elements de les seves sèries més còmiques, com ara The Office o Extras i també elements de sèries més emotives, com Derek. És, al seu temps, la sèrie del comediant britànic que sona més honesta i transparent.

Temes socials:

La sèrie també parla d'altres temes com ara la vida a les residències i posa en valor les infermeres que hi treballen. La cura de les persones grans i de les persones vulnerables és un tema recurrent en les últimes sèries del britànic.

L'última temporada:

En l'última temporada part de la trama girarà al voltant de la supervivència del diari local on treballa en Tony. També es pot esperar que continuïn evolucionant les altres trames de relacions personatges que ja estaven en marxa.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

29/09 Gen V

En un centre acadèmic per a joves amb poders, la cosa sembla anar de aprendre a utilitzar les seves habilitats i afrontar els conflictes del món

29/09 Blue Lights

Tres joves policies inicien la seva carrera en una comissaria de Belfast, cadascun d'ells amb assignacions diferents

27/09 Encuentros

Durant 50 anys, els albiraments d'ovnis han crescut exponencialment, fins al punt que ja s'ha tornat un debat molt viu entre els governs