movistar-plus

This England

2022
Es tracta d'una sèrie sobre la victòria a les urnes de Boris Johnson i com el seu govern va fer front a la primera onada de la pandèmia de la COVID-19.

El Inmortal

2022
Sèrie espanyola que segueix la biografia del criminal conegut com El Inmortal, que va ser el cap d'una organització criminal anomenada Los Miami.

Paris Police 1900

2021
És una sèrie policíaca que ens trasllada a la ciutat d'una París dividida pel cas Dreyfus i on grups antisemites fan la seva amb total impunitat.

Apagón

2022
Antologia que presenta històries basades en un escenari en què el món s'ha quedat sense electricitat, cosa que condueix al col·lapse del sistema.

Billy el Niño

2022
Català: Subtítols
És una biografia de Billy el nen que té al darrere a Michael Hirst (el creador de Vikings i The Tudors). Segueix els orígens d'aquest bandit.

Habitació 301

2019
Català: Àudio (TV3)
Thriller que gira al voltant de la festivitat del Midsommer, la festa anual més important de Suècia i de la mort tràgica del nét del protagonista.

Robot Chicken

2005
S'estrena la 10a temporada de Robot Chicken, tot un clàssic de l'animació per adults, que és coneguda per la manera com utilitza personatges coneguts.

El limpiador

2021
És una comèdia sobre un home que es dedica a netejar escenes on s'ha produït un crim després que hi hagi passat la policia.

Els enverinaments de Salisbury

2020
Català: Àudio (TV3)
Es tracta d'una història real que va succeir a Salisbury quan una parella va caure desplomada en un parc.

Trigger Point

2022
Català: Subtítols
La líder d'un equip de policia especialitzats en la desactivació de bombes s'ha d'afrontar a tota mena de situacions d'alta tensió.

La voz más alta

2019
Explica l'estratègia de Roger Aisles, que havia estat assessor de diferents polítics republicans, al capdavant del canal informatiu FOX News.

Search Party

2016
Quarta temporada d'aquesta comèdia de culte, disponible a TNT Now, protagonitzada per Alia Shawkat (Broad Girls).