DISNEY+

30/11 El paciente

Un psicòleg rep un pacient que confessa ser un assassí i que el que necessita és que l'ajudi a aturar els seus instints homicides.

CINEMES

As bestas

Antoine i Olga són una parella francesa que s'ha establert en un petit poble gallec, on es dedica a l'agricultura ecològica i a reformar cases abandonades.

CINEMES

13 exorcismos

Laura Villegas comença a tenir un comportament molt estrany després de participar en una sessió d'espiritisme.

NETFLIX

Desde dentro

Sèrie que explica la història de diversos personatges temptats pel mal: un capellà, un mestre, una periodista i un presoner que espera la pena de mort.

NETFLIX

El ángel de la muerte

Amy és una infermera de la Unitat de Cures Intensives que gestiona com pot els seus problemes de salut i uns torns que la deixen emocionalment molt tocada.

DISNEY+

Barbarian

Tess viatja a Detroit per a una entrevista de feina i lloga una casa per poder fer-hi nit. Quan hi arriba es troba amb què ja hi ha un inquilí.

AMAZON PRIME VIDEO

The Devil's Hour

Thriller de terror psicològic sobre una dona que es desperta cada dia a la mateixa hora, a les 3.33h.

MOVISTAR+

El Inmortal

Sèrie espanyola que segueix la biografia del criminal conegut com El Inmortal, que va ser el cap d'una organització criminal anomenada Los Miami.

CINEMES

Mira cómo corren

Un productor de Hollywood es disposa a portar una popular obra teatral al cinema, però els membres de l'equip de producció comencen a ser assassinats.

AMAZON PRIME VIDEO

La perifèria

Una aficionada als videojocs amb una feina avorrida prova un dia un videojoc en fase beta que està ambientat en una versió distòpica de Londres.

CINEMES

Halloween: El final

Quatre anys després dels fets de "Halloween Kills", Laurie Strode viu a Haddonfield amb la seva neta sense abaixar la guàrdia.

APPLE TV+

Shantaram

L'actor Charlie Hunnam interpreta un personatge de vida complicada que ha acabat a la presó, d'on aconsegueix escapar. Viatja a l'Índia per desaparèixer.

NETFLIX

El vigilante

Presenta la història d'una parella, interpretats per Naomi Watts i Bobby Cannavale, que van a viure a la casa dels seus somnis, a New Jersey.

CINEMES

Fall

Dues amigues molt amants dels reptes se'n proposen un de particularment desafiant: escalar una torre de telecomunicacions abandonada al mig del desert.

CINEMES

En los márgenes

Les vides de tres personatges es van creuant al llarg de 24 hores en què han de fer tot el que poden per evitar perdre casa seva.

MOVISTAR+

Apagón

Antologia que presenta històries basades en un escenari en què el món s'ha quedat sense electricitat, cosa que condueix al col·lapse del sistema.

DISNEY+

The Old Man

Un espia retirat interpretat per Jeff Bridges rebrà la desagradable visita d'un individu que té l'encàrrec d'assassinar-lo.

NETFLIX

Dahmer

Un home freqüenta bars d'ambient gai, on diu ser fotògraf per aconseguir que algun home accedeixi a anar amb ell per fer-li una sessió de fotos.

NETFLIX

Dualidad

Dues bessones, interpretades totes dues per Michelle Monaghan, han intercanviat les seves vides durant anys, compartint una doble vida.

NETFLIX

Kleo

Sèrie ambientada als anys 80 i protagonitzada per una espia de l'Alemanya de l'est de mètodes poc singulars i que recorda a la Villanelle de Killing Eve.