NETFLIX

El diablo en Ohio

La psiquiatra d'un hospital decideix acollir a casa seva una noia jove que està traumatitzada després d'haver escapat d'una secta.

NETFLIX

Sandman

Adaptació del còmic homònim de Neil Gaiman que té com a protagonista a Morpheus, el rei dels somnis i un dels set Endless.

AMAZON PRIME VIDEO

Paper Girls

Un grup d'adolescents a finals dels anys 80 que treballen repartint diaris en bicicleta, troben una màquina amb la que viatgen al futur.

NETFLIX

Resident Evil

És una nova sèrie de la franquícia Resident Evil, coneguda sobretot pels seus videojocs però també per les pel·lícules i una sèrie d'animació.

NETFLIX

Dead End: El parque del terror

Barney, marxa de casa per viure pel seu compte. Ho farà en un parc d'atraccions posseït per criatures demoníaques, on troba una feina.

NETFLIX

La primera muerte

Sobre l'amor impossible entre una vampira i una caça-vampirs, que se senten atretes immediatament.

HBO MAX

El bebé

A una dona que mi s'havia plantejat ser mare li canvia la vida quan, de sobte, un nadó cau del cel, literalment, fins als seus braços.

STARZPLAY

Shining Vale

Una escriptora de novel·les eròtiques que passa una crisi matrimonial, fa que tota la família es traslladi a una casa que té un passat sanguinari.

DISNEY+

The Walking Dead

Aquesta setmana s'estrenen els últims episodis de la sèrie dels zombies (actualment a la temporada 11) i es conclourà la història de molts personatges.

APPLE TV+

Servant

S'estrena la tercera temporada on la Leanne, la mainadera, continuarà sent el centre de la història.

NETFLIX

Archivo 81

Un documentalista rep l'encàrrec de restaurar unes cintes VHS en un edifici que va patir un incendi.

MOVISTAR+

Chucky

El ninot Chucky reapareix en un mercat de joguines de segona mà i és adquirit per un adolescent amb problemes.

NETFLIX

Rumbo al infierno

És una nova sèrie sud-coreana on alguns persones comencen a experimentar aparicions que els diuen quant de temps els falta per morir.

MOVISTAR+

The Bite

És una nova sèrie de Michelle i Robert King (que tenen dues sèries aquesta setmana a la tria). Està inspirada en la COVID, que barregen amb zombies.

MOVISTAR+

Evil

Una psicòloga i un seminarista que investiguen casos de suposats miracles i aparicions demoníaques per esbrinar si tenen explicació (T2)

DISNEY+

American Horror Stories

Spin-off d'American Horror Story que agafa forma d'antologia amb episodis independents, de manera que en cada entrega s'explica una història diferent.

NETFLIX

Misa de medianoche

Els habitants d'una comunitat petita en una illa comencen a experimentar fenòmens estranys, aparentment miracles, i també profecies fosques.

APPLE TV+

La historia de Lisey

La vídua d'un escriptor interpretada per Julianne Moore te problemes per superar la mort del seu marit en aquesta adaptació d'una novel·la d'Stephen King.

AMAZON PRIME VIDEO

Them

Una família afroamericana es trasllada, als anys 50, a Compton, una zona aleshores poblada fonamentalment per famílies blanques.