CINEMES

03/02 Llaman a la puerta

Una família arriba a una cabana enmig del bosc per passar uns dies de vacances. Tot va meravellosament bé fins que quatre desconeguts truquen a la porta

HBO MAX

The Last of Us

És una adaptació del videojoc que explica el viatge d'un home marcat per la pèrdua, interpretat per Pedro Pascal, que ha de protegir una adolescent

CINEMES

La guarida

Durant una missió a Afganistan, la soldat Kate cau ferida, però se les ha d'arreglar per fugir dels seus perseguidors. Es refugia en un antic búnquer

AMC

Entrevista con el vampiro

Nova adaptació de la novel·la d'Anne Rice que amb Jacob Anderson (Game of Thrones) interpretant al vampir Louis de Pointe du Lac

CINEMES

M3GAN

Gemma s'ha de fer càrrec de la seva neboda Cady, que s'ha quedat orfe. Per tenir ajuda compra M3gan, un prototip de robot per ajudar a casa.

CINEMES

Reza por el diablo

La germana Ann ha creta molt impacte a la comunitat eclesiàstica per ser la primera dona que té el vistiplau oficial per practicar exorcismes.

HBO MAX

Gremlins

Rand, un inventor que sempre està de viatge, regala al seu fill per Nadal una estranya criatura, un mogwai.

CINEMES

Venus

Lucía treballa de ballarina en una discoteca. Una nit, roba una bossa plena de pastilles i decideix refugiar-se a casa de la seva germana i la seva neboda.

CINEMES

El menú

Una jove parella fa un viatge per poder gaudir d'una experiència gastronòmica única al món. Però descobreixen que el xef no és el que sembla,

CINEMES

Hasta los huesos: Bones and All

Marel és una noia que viatja pels racons més obscurs de l'Amèrica de Reagan per trobar el seu pare. Durant la seva travessia coneix Lee, un rodamón.

NETFLIX

Miércoles

Netflix estrena aquesta sèrie sobre la filla adolescent del peculiar clan de La Família Addams

NETFLIX

1899

Sobre un grup de passatgers de diversos llocs d'Europa que embarca en un viatge en vaixell cap a Nova York.

DISNEY+

Barbarian

Tess viatja a Detroit per a una entrevista de feina i lloga una casa per poder fer-hi nit. Quan hi arriba es troba amb què ja hi ha un inquilí.

CINEMES

Cerdita

A diferència d'altres noies de la seva edat, per a Sara els estius són un turment perquè el seu cos que és objecte constant de burla i crueltat.

CINEMES

Halloween: El final

Quatre anys després dels fets de "Halloween Kills", Laurie Strode viu a Haddonfield amb la seva neta sense abaixar la guàrdia.

NETFLIX

El vigilante

Presenta la història d'una parella, interpretats per Naomi Watts i Bobby Cannavale, que van a viure a la casa dels seus somnis, a New Jersey.

DISNEY+

La maldición del Hombre Lobo

Jack és descendent d'un llarg llinatge d'homes llop. Però ell utilitza la seva maledicció per convertir-se en un lluitador contra les forces del mal.

NETFLIX

El teléfono del señor Harrigan

Craig és un adolescent a qui assetgen a l'institut. El seu únic amic és el senyor Harrigan, que a vegades li encarrega feinetes.

NETFLIX

El club de la medianoche

Un grup de pacients terminals que es troben en el mateix hospici es troben cada nit per explicar-se els uns als altres històries de por.