NETFLIX

Luther: Cae la noche

Després del final de la sèrie Luther, l'ara ex detectiu passa els seus dies a la presó. Fins que vulgui escaparse per atrapar un assassí en sèrie

APPLE TV+

Liaison

Thriller de política internacional protagonitzat per una agent dels serveis d'intel·ligència britànics i un ex agent dels serveis francesos

CINEMES

Lobo feroz

Un policia que ha perdut la brúixola moral i una dona amb ganes de revenja busquen un assassí que ha acabat amb la vida de diverses nenes

COSMO

Paris Police 1900

És una sèrie policíaca que ens trasllada a la ciutat d'una París dividida pel cas Dreyfus i on grups antisemites fan la seva amb total impunitat.

NETFLIX

Delhi Crime

És una sèrie policíaca índia que va tenir una primera temporada molt aplaudida pel tractament que va fer d'un cas real de violació múltiple.

MOVISTAR+

Els enverinaments de Salisbury

Es tracta d'una història real que va succeir a Salisbury quan una parella va caure desplomada en un parc.

AMAZON PRIME VIDEO

Dark Winds

És una sèrie policíaca protagonitzada per membres dels indis navajos basada en les novel·les homònimes de Tony Hillerman.

MOVISTAR+

Trigger Point

La líder d'un equip de policia especialitzats en la desactivació de bombes s'ha d'afrontar a tota mena de situacions d'alta tensió.

FILMIN

Manayek

Un investigador del departament d'assumptes interns descobreix que el seu millor amic, un alt càrrec del cos, podria ser corrupte.

AMAZON PRIME VIDEO

Bosch: Legacy

La trajectòria televisiva de Harry Bosch, el personatge creat per l'escriptor Michael Connelly, continua amb aquest spin-off.

HBO MAX

La ciudad es nuestra

Cas real d'una unitat de la policia que, en el context dels mesos posteriors a les protestes per la mort d'un ciutadà negre que estava en custòdia policial.

MOVISTAR+

Happy Valley

Sobre el dia a dia d'una sergent de la policia que viu amb la seva germana i cuida del seu net mentre viu un procés de dol.

ACORN TV

No Offence

Sobre els membres d'una comissaria del departament de policia de Manchester que han de resoldre la feina del dia a dia.

MOVISTAR+

Line of Duty

Sobre el departament anti-corrupció de la policia, que investiga agents que hagin comès algun tipus de delicte aprofitant-se de la seva posició.

MOVISTAR+

The Responder

Sobre un agent de policia que està al límit psicològic i, malgrat això, al departament el forcen a reincorporar-se a la feina.

MOVISTAR+

Vigil

En un submarí britànic equipat amb armament nuclear, un membre de la seva tripulació apareix mort. Aparentment es tracta d'una sobredosi.

FILMIN

La fina línia blava

El dia a dia d'uns agents de policia que patrullen per les zones més marginals de la ciutat de Malmö, a Suècia.

AMAZON PRIME VIDEO

Bosch

Sèrie basada en les novel·les de Michael Connelly sobre el detectiu Harry Bosch, interpretat per Titus Welliver.

ALTRES CANALS

Broadchurch

Un nen d'11 anys apareix mort a la platja, prop d'un penya-segat. La detectiu Ellie Miller haurà de resoldre el cas col·laborant amb un altre detectiu.

MOVISTAR+

The Investigation

La periodista Kim Wall va a entrevistar un home que s'ha fabricat un submarí. El submarí s'enfonsa i l'home és rescatat, però no troben la periodista.