Mònica Terribas a l'"APM?": "Quan era directora de TV3 les vam passar magres"

La periodista Mònica Terribas (55) va ser la convidada de la secció "La TV és història" de l'APM? de TV3. Un espai que per cert, va liderar la franja del migdia amb 145.000 espectadors. La presentadora que va abandonar El Matí de Catalunya Ràdio l'any 2020 per desavinences amb el director de l'època, Saül Gordillo també havia estat directora de TV3 entre els anys 2008 i 2012.

Però la seva trajectòria a la cadena pública és llarga i extensa com ella mateixa va recordar al programa de zàping de TV3. "Jo he fet història a la televisió clarament. Vaig anar com a concursant al programa 'Vostè jutja' l'any 1987 quan tenia 19 anys. Allà vaig conèixer al Puyal i em va contactar per formar part del seu equip de redacció i allà vaig entrar a la tele", va relatar.

Terribas al "Vostè jutja" de TV3 l'any 1987

La seva primera feina al davant de les càmeres va ser per presentar la Loto 6/49: "Vaig començar fent la loteria i el primer dia em vaig equivocar", va reconièixer, abans de tirar d'ironia amb els companys de l'APM?. "Ara què fareu? Em passareu totes les cagades que he fet a la vida?".

Terribas presentant la Loto 6/49

"Les vam passar magres"

Terribas, també va fer referència a la seva etapa com a directora de TV3 (2008-2012). "Quan era directora les vam passar magres. Crisi econòmica del 2008 i davallada a 'sac' de la publicitat. Va ser una època de treure el cap i recuperar el lideratge d'audiències. Vam fer programes que a mi m'han marcat i que van funcionar molt bé", va sentenciar.

La periodista actualment es manté allunyada de les càmeres i treballa a la productora Mediapro, fins fa poc liderarda per Jaume Roures. "Estic desenvolupant projectes de documentals que és una feina molt de cocció lenta i molt solitària… Pels que hem treballat a la televisió sempre hem estat en equip…", va explicar. Abans de cloure la seva conversa amb els de l'APM?, Terribas la va torna a deixar anar: "Quan arriba aquest moment penses: 'Per què he acceptat fer això?'"


Deixa un comentari