Revelen el repartiment del primer musical de gran format en català d'Àngel Llàcer i Manu Guix

El nou espectacle dels creadors de "El Petit Príncep" s'estrena al Teatre Romea de Barcelona el 23 de desembre

Els directors de 'La Tienda de los Horrores', Manu Guix i Àngel Llàcer, amb unes plantes carnívores a la floristeria Flores Navarro de Barcelona, aquest dimecres 3 d'abril de 2019 (HORITZONTAL)

Novetats en el pròxim musical d'Àngel Llàcer i Manu Guix. Pocs mesos abans de l'estrena de "El dia de la marmota" ja ha sortit a la llum quin repartiment tindrà. Es tracta del primer espectacle de gran format que els creadors de "The Producers" o "El petit Príncep" faran en català que es podrà veure a partir del 23 de desembre al Teatre Coliseum de Barcelona.

En concret, el musical serà protagonitzat pels actors Roc Bernardí, Diana Roig, Oriol Burés, Clàudia Bravo i Júlia Bonjoch. També els acompanyarà la banda capitanejada de Manu Guix: sis músics que posaran música en directe a l'espectacle, que ja ha tret les entrades a la venda.

El nom no enganya: "El dia de la marmota" és l'adaptació a musical de la pel·lícula amb qui comparteix títol. Es tracta de la comèdia romàntica protagonitzada per Bill Murray en què el seu personatge, un meteoròleg egòlatra de la televisió, queda atrapat en el temps en un poble de Pensilvània, condemnat a reviure la mateixa jornada.

Produïda per Nostromo Live, "La Jaula de las locas", "La tienda de los horrores" o "Cantando bajo la lluvia" són alguns dels seus altres projectes. La música i les lletres de l'espectacle estan compostes per Tim Minchin (el còmic i lletrista australià, artífex de l'èxit del musical 'Matilda') i amb un guió elaborat per Danny Rubin, a partir de l'adaptació de la pel·lícula homònima basada en una història original del mateix Rubin.

Per primera vegada, els promotors de l'espectacle presenten un projecte musical de gran format en català. Tot plegat, uns mesos després de les crítiques a Àngel Llàcer, que assegurava que si no n'havien fet fins ara és perquè creia que no hi hauria públic. El canvi de criteri arriba gràcies a una nova línia de suport del Departament de Cultura, que aposta per la producció de musicals de gran format en català, adaptant títols de reclam internacional.

ETIQUETES:

Deixa un comentari