ATEMPTAT

Disney+ reviu l'atac terrorista de l'11-M amb la sèrie "Nos vemos en otra vida"

La ficció, de 6 episodis, s'estrenarà el proper 6 de març i narra la història de l'adolescent còmplice amb l'atac gihadista

Gabriel Montoya Vidal va ser el primer condemnat pels atemptats del 11-M

Disney+ ha fet públic el tràiler de Nos vemos en otra vida, la seva nova sèrie sobre els atemptats del 11-M de Madrid que s'estrenarà el proper 6 de març, coincidint amb el 20è aniversari dels fets. La ficció, de 6 episodis és l'adaptació del llibre del periodista Manuel Jabois, que es basa en l'entrevista que li va poder fer a Gabriel Montoya Vidal, Baby, sobre la seva vinculació amb l'atemptat gihadista que es va produir l'11 de març del 2004 i que va causar centenars de morts.

En aquell any, Baby era un adolescent de 16 anys que, juntament amb Emilio Trashorras, va participar en el trasllat dels explosius que van servir per fer explotar els trens de Madrid. Baby va ser el primer condemnat pels atemptat i el seu testimoni va ser clau en el macro judici que es va celebrar l'any 2007. "Va morir molta gent que no hauria d'haver mort, però si necessites els diners què fas?", diu la veu en off del tràiler.

Nos vemos en otra vida estarà protagonitzada per Roberto Gutiérrez i Quim Ávila encarnen al protagonista en l'adolescència i l'etapa adulta respectivament. Per la seva banda, Pol López interpreta Emilio Trashorras, el criminal que va apadrinar Baby als carrers d'Avilés. El repartiment el completen Tamara Casellas en el paper de la mare del Gabriel i Mourad Ouani com "El Chino", un dels caps de l'atac terrorista.

ETIQUETES:

Deixa un comentari