CAP D'ANY

Així van ser les Campanades de TV3 a Barcelona amb 470 drons

Una immensa bola de llum va presidir la festa que es va quedar sense poder encendre la Font Màgica de Montjuïc a causa de la sequera

La Sagrada Família també va aparèixer a les Campanades de Barcelona

Com ja es tradició, TV3 va donar la benvinguda al nou any des de l'Avinguda Maria Cristina de Barcelona i ho va fer amb una festa de pirotècnia i drons de la mà de la companyia Groupe F, dirigida per Christophe Berthonneau. Fins a 470 drons il·luminats van omplir el cel de Montjuïc a 250 metres d'altura.

La transmissió de Miki Núñez i Laura Escanes va arrencar a les 23:39 i la festa va ser un homenatge a Barcelona i la seva relació amb el mar. A causa del Decret de sequera, no es va poder encendre la Font Màgica de Montjuïc, però, en canvi, una immensa bola de llum; elevada a 75 m d'alçada va presidir la celebració.

Els drons dibuixen el raïm

A la mitjanit, en el moment de les Campanades, els drons van dibuixar el raïm al cel, amb els dotze grans que s'han de menjar en cada campanada. Després dels quarts, dotze cops pirotècnics secs i de gran efecte van marcar les dotze campanades que van donar pas a l'any nou.

Ja el 2024 la tecnologia, la llum i el foc va donar vida al xou "Desig Barcelona" amb la presència de la Sagrada Família il·luminada. Els desitjos i l'imaginari de la ciutat van estar representats en aquesta festa ciutadana de pirotècnia, llum i música.

El grup responsable de l'espectacle es va fundar fa 30 anys i compta amb un equip de 270 persones que realitza espectacles de llum i foc arreu del món. Aquest any la companyia també oferirà l'espectacle de Cap d'Any al Burj Kalifa, a Dubai, l'Arc de Triomf de París i a Kula, Sèrbia.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Josep

    També es podrà seguir les campanades a diferents televisions locals

    23.15h Aquest any, sí. Cap d'Any a Lleida TV (Lleida TV)
    23.15h La nit de Cap d'Any a Canal Reus (Canal Reus)
    23.30h Cap d'Any a TAC 12 (TAC 12)

Deixa un comentari