ESTÀ PASSANT

La contundent resposta de Toni Soler a les crítiques pel gag de la Verge del Rocío: "Exigim disculpes"

El presentador de l''Està passant' ha carregat contra alguns dels personatges que l'han atacat: "Intento no ficar-me massa amb els amics de Villarejo"

Toni Soler el dia que va respondre a les crítiques pel gag de la Verge

Toni Soler va respondre aquest dimarts a la polèmica generada pel gag de la Verge del Rocío que va emetre l'Està passant la setmana passada. El presentador va reaccionar a l'inici del programa després de passar un vídeo amb un recull d'alguns dels insults i crítiques ferotges que havia rebut el seu programa.

"Per anar tancant el tema ha arribat el moment de les disculpes, crec que en aquest cas és obligat", va anunciar Soler amb ironia, abans de dirigir-se al president andalús: "Exigeixim disculpes al president d'Andalusia per acusar-nos de menysprear als andalusos perquè és mentida, és irresponsable i es demagògic".

Soler també va exigir disculpes als partits polítics "d'aquí i d'allà" que han aprofitat la polèmica per "arreplegar miserablement quatre vots" i a la premsa espanyola, a la qual va acusar d'intimidar el seu equip, i "això és cosa meva", va assegurar. El de TV3 també va carregar contra els bisbes catalans per "preocupar-se més per l'humor de TV3 que de la pederàstia".

Toni Soler critica als bisbes catalans

Soler va ser especialment contundent amb Carlos Herrera, de la COPE, que va arribar a dir que "aquests si poguéssim, posarien a tots els andalusos en camps de concentració". "Aquí hauria de dir una broma, però no sé com fer-la, és massa gros".

Soler llegeix les paraules de Carlos Herrera

El presentador també va criticar amb duresa a la presentadora d'El programa de Ana Rosa: "Només hi ha una cosa més hilarant que la Judit Martín fent de Verge del Rocío, que és la cara d'Ana Rosa Quintana mirant el vídeo en el seu programa, que va ser com si se li hagués aparegut la mare de Déu de veritat". Tot i això, va assegurar que preferia no parlar–ne més. "Intento no ficar-me massa amb els amics de Villarejo".

Abans d'acabar el seu discurs, Soler va avisar als que l'han criticat aquests dies: "Quan haguem rebut totes aquestes disculpes, potser les acceptarem".

Aquest va ser el moment:

ETIQUETES:

Deixa un comentari