DIVENDRES

8tv estrena "La gran contradicció" amb Marta Polo i aquests tres convidats

El nou espai presentat per la directora de la cadena s'emetrà aquest divendres 10 de febrer a les 22.00h

"La gran contradicció" (8tv)

8tv estrena aquest divendres 10 de febrer a les 22.00h La gran contradicció, un nou programa d'entrevistes presentat per Marta Polo, directora de la cadena. "En aquest programa enfrontem els convidats a les seves contradiccions. Que no us enganyin, tothom en tenim", avança la presentadora al vídeo promocional.

El nou espai s'emetrà després d'El Pentàgon de Vicent Sanchis i tindrà una durada de 90 minuts i comptarà amb tres entrevistes de l'àmbit polític, mediàtic i d'actualitat. La gran contradicció rellevarà al cinema que havia ocupat la franja durant les darreres setmanes. Segons avança la cadena, el tres convidats s'hauran d'enfrontar a "una entrevista tensa, incòmoda i impertinent".

Els tres primers convidats seran la diputada de C's, Anna Grau, el cuiner Raül Balam i el regidor de l'ajuntament de Barcelona pel PSC, Xavier Marcé. "Et sembla que vaig borratxa ara?", "He posat la meva vida i la dels altres en perill" o "El govern d'Ada Colau és populista", són algunes de les afirmacions que es podran sentir a La gran contradicció de 8tv.

ETIQUETES:

Deixa un comentari