MOLESTA

Susanna Griso critica el gag del "Polònia" sobre l'espot d'Ayuso i Vaquerizo: "S'han rigut de Madrid"

El matinal d'Antena 3 critica el suport de la socialista Reyes Maroto al gag de "Polònia": "Una patinada doble"

Susanna Griso a "Espejo público"

Susanna Griso s'ha pronunciat aquest matí sobre el gag del Polònia que ironitza sobre la campanya de la Comunitat de Madrid d'Isabel Díaz Ayuso i que protagonitza Mario Vaquerizo. "Us vull plantejar un tema que genera controvèrisa. Al 'Polònia' s'han rigut del vídeo de promoció de Madrid", ha apuntat Griso.

La presentadora d'Espejo público a Antena 3 ha aprofitat la reposta de la Ministra de Turisme, Reyes Maroto i candidata del PSOE a l'alcaldia de la capital espanyola, sobre el gag en què ha assegurat que a ella li semblava "genial".

El matinal d'Antena 3 ha intentat criticar a la socialista posant sobre al taula el que va dir l'espai de TV3 sobre la Comunitat de Madrid. Es diuen coses com que "Madrid té l'últim gran monument feixista que queda a Europa", "l'hospital més infrautilitzat del món", una forma de vida "només per a rics", o la "més gran burrada de morts per covid", ha apuntat una periodista del programa de Griso.

"A Maroto se li ha oblidat que és la candidata de Madrid. És una patinada de tal calibre… És donar vots al Partit Popular", ha criticat la col·laboradora Marta Gómez Montero. Griso encara ha anat més enllà. "No estic d'acord amb tu. Mal servei li fa al seu Ministeri i a la seva candidatura com a futura alcadessa de Madrid. Una alcaldessa que es riu dels seus vins i de la seva ciutat… És una patinada doble", ha assegurat la presentadora catalana.

Mario Vaquerizo i Díaz Ayuso al "Polònia"

El gag del "Zona Franca" sobre el PSC

Un dels tertulians de Griso ha defensat que no es podia jutjar el dret del Polònia a fer les parodies que vulgui i ha carregat contra els que se senten ofesos. Un fet que ha fet tornar a intervenir a Griso:"No hem qüestionat el dret del 'Polònia' a fer aquest gag. Però haig de dir-vos que la direcció de TV3 sí ha qüestionat a un humorista d'un programa propi que ha comparat al PSC amb una esvàstica. A aquest humorista l'han fet fora eh, perquè han dit que fins a l'humor té línies vermelles i les han superat".

"Jo tinc més marge per a l'humor que el que té TV3, que té un marge bastant estret", ha apuntat el periodista Chapu Apaolaza. El que ha unit a tots els col·laboradors és que la paròdia havia atacat de manera directa la idiosincràsia dels madrilenys. "El problema no és que ataqui a Ayuso és que ataca a la nostra manera de ser", han criticat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari