VEU FEMENINA Sorpresa al canal Esport3: Fitxa a Danae Boronat després de deixar l'"Sport" per "censura"

Danae Boronat

La periodista havia abandonat fa pocs dies el diari esportiu, després de revelar que no li havien publicat un article per "no seguir la línia editorial"

Fitxatge bomba al Departament d'Esports de TV3. El canal Esport 3 ha anunciat aquest dijous que incorpora a la periodista tarragonina Danae Boronat, després de la seva sortida fa només una setmana del diari Sport del grup Prensa Ibérica (El Periódico). Boronat va sorprendre a tothom quan va explicar fa pocs dies que el rotatiu esportiu li havia censurat un article perquè "no seguia la 'línia editorial'".

La periodista ho va anunciar a través d'una piulada a Twitter on també va anunciar que deixava de col·laborar amb l'Sport: "Si no em deixen publicar el que vull i com vull, no puc continuar", va dir. L'article parlava sobre la darrera polèmica a la selecció espanyola femenina, on 15 jugadores s'han negat a anar-hi convocades mentre no destitueixin l'actual entrenador, Jorge Vilda. "El descrèdit de la professió no s'atura i en el meu cas intentaré continuar exercint-la lliurement", va afegir.

La periodista tarragonina farà les narracions dels partits de futbol femení a TV3 i dels partits del Barça a la Lliga de Campions, per Catalunya Ràdio. Boronat també dirigirà i presentarà, el programa Onze d'Esport3, tots els divendres i col·laborarà de manera regular amb altres programes de la graella de TV3 i Catalunya Ràdio com El Matí de Catalunya Ràdio i el Tot es Mou.

Boronat debutarà presentant un programa especial amb motiu de la Gala de la Pilota d'Or, que reconeix les i els millors futbolistes de la temporada, dilluns, 17 d'octubre, a les 20h per Esport3 i on Alexia Putellas aspira a repetir el guardó aconseguit l'any passat.

Una carrera fulgurant

Llicenciada en periodisme per la URV, va començar exercint com a periodista esportiva a RNE Tarragona, on va explicar l'ascens del Nàstic a 1a divisió, després va fer el programa local d'esports d'Onda Cero durant 3 temporades.

El 2010 es va incorporar a Cuatro per fer el seguiment del FC Barcelona per Deportes Cuatro. El 2015 va fitxar pel canal esportiu beIN Sports on ha presentat programes de futbol. Del 2018 al 2022 va saltar a Movistar amb La Casa del Fútbol.

Al maig del 2019 va ser la primera dona que va narrar un partit de futbol de 1a divisió masculina a la televisió i en castellà (Atletico-Sevilla per La Liga TV).

ETIQUETES:

Deixa un comentari