LOCUTOR ESTRELLA Jordi Basté anuncia que aviat deixarà els matins de RAC1: "S'acosta el moment de plegar"

Jordi Basté a 8tv

El presentador d'"El món a RAC1" explica que té previst deixar el programa aquesta temporada o la que ve i assegura que "no ha estat un bon pare"

Jordi Basté (57) és el presentador més escoltat de la ràdio a Catalunya amb El Món a RAC1 que condueix des de l'any 2007. En la seva llarga trajectòria també ha treballat durant 22 anys a Catalunya Ràdio i ha presentat diversos programes a TV3. Aquest dissabte, Basté va ser entrevistat al programa Ànimes de Maria de la Pau Janer a 8tv i va deixar uns quants titulars sobre el seu futur professional

Basté va començar parlant de l'oferta que va rebre ara fa 15 anys per fer els matins a RAC1. "Quan em van oferir fer els matins jo vaig dir que sí per un any, perquè no m'hi veia."

Ara el locutor estrella del Grup Godó, es veu "a prop de plegar" de la ràdio. Almenys, en el format que ho ha fet en els últims anys i és que segons va dir preveu deixar el programa "aquesta temporada o la que ve". "No tinc caducitat com un iogurt, però sí que s'acosta el moment de començar a plegar", va advertir.

Unes paraules que ha volgut matitzar aquest diumenge des del seu compte de Twitter: "No penso deixar la ràdio! Plegar potser del matí i no sé si d'aqui un any o ves a saber quan perquè fa molt temps que ho penso i no ho faig mai."

El periodista també ha detallat en una altra piulada que en cap cas vol plegar, però creu que "està més a prop per edat". "Tot i que això ho dic des de fa anys i al final… un any més i m'ho passo molt bé", ha afegit. Tot i això reconeix que dorm poc. "Em llevo a les 4:24h i de dilluns a divendres dormo cinc o sis hores". per aguantar, ho té clar: "Em prenc tres cafès i això que abans me'n prenia set."

"No he sigut un bon pare"

Fa deu anys que Jordi Basté i la seva exdona es van separar, tot i que mantenen una magnífica relació. "Parlo amb la meva ex cada dia quatre vegades. Però em vaig sentir sol quan ho vam deixar i estàvem en plena pandèmia". També va parlar de les seves filles i de com la feina no li ha permès ser-hi sempre. "El sacrifici d'haver-me de llevar tan aviat, de no portar les filles a l'escola… Ara que s'han fet grans els he demanat perdó per no haver-ho fet. Molts pares portaven les criatures al col·legi. Jo no".

"Això m'ha fet sentir culpable moltes vegades. Un dia els vaig dir: "No he sigut un bon pare per vosaltres". La gran, que ja té 19 anys, em va dir: "No diguis tonteries, ens has enriquit d'una altra forma", va explicar.

Futur professional

Tot i que Basté va apuntar al seu final als matins de RAC1, el presentador va deixar clar que això no implica que vulgui abandonar la ràdio. "M'agradaria fer un programa de matinada. Això no ho he dit mai, és el primer cop que ho verbalitzo". "No sé amb qui ni de què, però les millors converses es fan de matinada", va assegurar.

ETIQUETES:

Deixa un comentari