You are currently viewing <span>VELL CONEGUT</span> Sorpresa a TVE: Fitxa a aquest històric presentador per al seu nou caríssim talent musical "Dúos increíbles"
Juan y Medio

VELL CONEGUT Sorpresa a TVE: Fitxa a aquest històric presentador per al seu nou caríssim talent musical "Dúos increíbles"

El programa tindrà pressupost astronòmic de més de 9 milions d'euros i anirà a càrrec de la productora de la sèrie Cuéntame

Sorpresa a TVE. La cadena pública espanyola ha comunicat el nom del presentador del seu nou format estrella per a la nova temporada, Dúos increíbles. Serà el veterà periodista andalús Juan y Medio, de 59 anys. Un nom que ha estat avançat per YoTele i que hem pogut confirmar. El nou talent xou musical estarà produit per la productora de la mítica sèrie Cuéntame cómo pasó, que després de 22 temporades podria tenir els dies comptats.

Així, el presentador que cada tarda triomfa a Canal Sur amb La tarde aquí y ahora des de l'any 2009, tornarà a TVE després de sis anys. El seu darrer programa va ser Poder canijo. Tot i això Juan y Medio sempre ha estat molt vinculat a la cadena pública conduint gales de Cap d'Any o el popular Tu gran día de l'any 2000.

Un fitxatge que no ha acabat de convèncer a alguns espectadors que han posat en qüestió la voluntat de la cadena de renovar-se i arribar al públic jove. "La 1 anuncia que à la seva imatge i logotip i ara ens porten a Juan y Medio que presenta un programa d'ancians que triomfa entre la gent gran".

Pressupost astronòmic

Pel que fa al seu cost econòmic, Dúos increíbles costaria al voltant d'uns 9 milions d'euros (10,9 milions amb IVA), uns 753.000 euros per cada gala, segons va avançar VerTele. Una xifra astronòmica si mirem el cost per hora (uns 376.000 euros) o el seu cost per minut (6.200 euros). Comparat amb altres produccions musicals similars com el programa Eufòria de TV3, al voltant d'1,8 milions d'euros en total, la diferència és abismal.

Duós increíbles està basat en un concurs de la Xina, conegut com a "Shining with Legends", amb gran èxit al país asiàtic. La mecànica consisteix en presentar a vuit cantants sèniors de prestigi i vuit cantants júniors ja populars que faran duos per interpretar grans temes de totes les èpoques al llarg de 12 gales de 120 minuts de durada. La intenció de TVE seria estrenar l'espai durant la primera meitat del mes d'octubre i acabar abans del Nadal.

Deixa un comentari