You are currently viewing <span>RETORN</span> Agnès Marquès, sobre el seu retorn a TV3: "Vaig marxar per esgotament amb el TN"
Agnès Marquès

RETORN Agnès Marquès, sobre el seu retorn a TV3: "Vaig marxar per esgotament amb el TN"

La presentadora agafarà el relleu de Ricard Ustrell al nou "Planta baixa", que tornarà al setembre, en la franja de la tarda

Va néixer a Palma, va créixer a Bilbao, i l'any 92 va venir a viure a Barcelona. Ara amb 43 anys, Agnès Marquès, serà la nova presentadora de les tardes de TV3 a partir del 5 de setembre amb un renovat Planta baixa. Aquest divendres, Ricard Ustrell ha acomiadat el programa amb una entrevista íntima amb la seva successora.

La periodista ha explicat com afronta el nou repte. "Tinc ganes que sigui 5 de setembre, però necessito parar", ha reconegut. Marquès ha estat cinc anys al capdavant del No ho sé de RAC1, un programa d'actualitat i tertulia en uns moments molt convulsos. "Estàs esgotada de tot el que ha passat durant aquest temps?" li ha preguntat Ustrell. "No, però he tingut la sensació que la història s'ha accelerat i semblava que cada dia semblava que s'acabava el món", ha respost l'Agnès.

La presentadora també ha parlat dels seus inicis a la professió. "Vaig arribar a la tele de carambola. No m'agradava. Però l'Àngels Barceló va estrenar un programa i vaig aconseguir el seu mòbil i la vaig trucar. Em va dir que li passés el meu currículum i vaig acabar fent de segona presentadora."

Marquès a TV3 l'any 2006

Per què va marxar de TV3

Sobre per què va marxar de TV3 i va fitxar per RAC1, Marquès ha explicat que se sentia encotillada després d'anys de conduir els telenotícies. "Vaig marxar de TV3 perquè tenia un cert esgotament. Portava 10 anys fent el TN. Em vaig fer grans als caps de setmana a la pantalla de la TV. Vaig començar amb 27 anys i vaig marxar amb 37. Són molts anys fent el mateix. Els TN són un format rígid i això et limita."

El nou "Planta baixa"

Sobre el nou Planta baixa, Marquès ha avançat el següent: "Hem d'aprofitar tot el que heu construït. És el millor programa que s'ha fet, amb un univers nou i un ritme diferent. El que farem és introduir més entreteniment. Hem de parlar de la vida, amb sentit de l'humor, ens ho hem de passar bé mirant la tele".

Deixa un comentari