POLÈMIC GEST El cantant italià rebutja haver esnifat durant el Festival: "No prenc drogues"

Polèmic gest de Damiano David a Eurovisió 2021

Damiano David, líder del grup Maneskin, guanyador d'Eurovisió 2021, nega les sospites d'haver consumit droga per un polèmic gest durant les votacions

Finalment va ser Itàlia qui es va imposar en el vot popular i es va fer amb la victòria del festival d'Eurovisió 2021. El grup Maneskin amb la cançó "Zitti e buoni", es va imposar a França i Suïssa. Però abans de guanyar, un dels integrants del grup ja havia generat polèmica. Es tracta del seu vocalista, Damiano David, que va provocar multitud de comentaris a les xarxes socials per un gest sospitós.

Molts espectadors van inundar Twitter, preguntant-se si l'italià s'acaba de fer una ratlla. Va ser en el moment de tancar les votacions, quan les càmeres van enfocar als integrants del grup i es va poder veure a Damiano amb el cap inclinat cap a la taula. El cantant va fer un ràpid moviment cap a l'esquerra mentre un company seu se'l va mirar amb incredulitat i va donar-li un copet per avisar-lo de que estaven sortint en directe a la televisió.

L'audiència milionària de l'esdeveniment no va deixar indiferents a molts espectadors que es van llançar a comentar el moment a les xarxes, especulant amb la possibilitat que el cantant hagués esnifat alguna droga. Alguns espectadors van mostrar la seva indignació, com Marc Casasola: "Us imagineu a #Eurovision penalitzant a Itàlia per haver-se vist al cantant fent una cosa estranya amb el seu nas en directe i donant el lideratge a Barbara (França), que ha quedat segona? Seria inaudit."

L'italià ho rebutja

"No prenc drogues". Així de contundent es va mostrar l'italià Damiano a la roda de premsa posterior a proclamar-se com a guanyadors del Festival. El grup Maneskin va haver de donar la cara a les preguntes directes dels periodistes: "En un moment de l'emissió, et veiem al fons alineant alguna cosa en la taula i sembla que estàs esnifant alguna cosa. I la gent a les xarxes suggereixen que estaves prenent cocaïna. Què era?". Damiano va defensar que el seu company Thomas havia trencat una copa i que no era veritat que hagués esnifat. "No prenc drogues. Si us plau, nois. No digueu això", va demanar l'italià als mitjans.

ETIQUETES:

Deixa un comentari