NOU FORMAT Antena 3 tria a Nuria Roca per al seu nou gran concurs 'Family Feud'

Nuria Roca

La periodista valenciana que va substituir a Pablo Motos a 'El Hormiguero', torna al prime time de la cadena amb el seu propi format

Nuria Roca es posarà al capdavant del nou format estrella per al prime time d'Antena 3. Es tracta de 'Family Feud: la batalla de los famosos', en el qual l'humor, la competició i l'espectacularitat formen part dels seus principals trets. La presentadora es col·locarà al centre del plató, entre els dos equips, per a anar guiant el programa i intentar apaivagar els ànims dels

Careta del programa (Antena 3)

Així funciona 'Family feud'

Dos equips formats per cinc noms famosos que tenen una connexió entre si, s'enfrontaran en diverses rondes per a endevinar les respostes més populars que 100 persones han donat a preguntes de tota mena. L'equip que més punts hagi aconseguit passarà a una ronda final en la qual es podrà fer-se amb fins a 20.000 euros que aniran destinats a una associació benèfica.

Els participants de cada equip hauran d'intentar localitzar les respostes més comunes que aquest grup de 100 persones ha contestat. Per exemple, "coses que acostumes a fer davant del mirall" o "coses que pots trobar entre els coixins del sofà". No hi ha respostes incorrectes, no obstant això, les respostes més populars donen més punts.

Premi a la bona acollida a 'El Hormiguero'

La valenciana va haver de substituir recentment a Pablo Motos a 'El Hormiguero', quan aquest va agafar el coronavirus. La bona acollida per part de l'audiència i les lloançes a Roca per com va conduir el programa poden haver estat un dels motius pels quals la cadena ha decidit tornar a apostar per ella per a posar-se al capdavant d'aquest nou gran format..

ETIQUETES:

Deixa un comentari