L'edició d'estiu del Joc de cartes buscarà refugi al riu després de dos episodis a la platja. El programa que s'emet els dimecres a la nit per TV3 deixar enrere el periple per trobar el millor restaurant del Cap de Creus, que va aconseguir una audiència de 351.000 espectadors i un 22,6% de share i haver estrenat temporada a la comarca del Garraf on va trobar el millor establiment amb vistes al mar i va arrasar amb 417.000 espectadors i un 24,9%, la millor dada des del 2019.
Tot i el format refrescant, la tensió durant els programes d'estiu s'ha mantingut intacte. La setmana passada els restauradors es van tirar els plats pel cap amb moments d'alt voltatge com un "A mi em porta al forn on han fet aquestes postres i em divorcio" d'una de les concursants i una deliberació on es va titllar de "joc brut" l'estratègia d'algun dels restauradors: "Se'ls hi ha vist el 'plumero' ". Després de buscar el millor restaurant de la Noguera Pallaresa, la setmana que ve el programa viatjarà a la comarca de la Selva per conèixer quin és "El millor restaurant de km 0" i fins i tot hi haurà un viatge en el temps per trobar "El millor restaurant centenari de Barcelona".
El millor restaurant de la Noguera Pallaresa
Aquest dimecres 9 d'agost, Marc Ribas descobrirà els millors restaurants que amaga la Noguera Pallaresa. La primera parada serà a Tremp, al restaurant L'Alosa de l'Hotel Segle XX, un local que dirigeix David Vilanova, propietari i cuiner, i que defensarà amb la seva exdona, Esther Llovera. Tot seguit, els concursants visitaran la població del Pont de Claverol, on concursa el restaurant Lo Racó del Pont, que dirigeixen el matrimoni format per Miguel Ángel López i Inma Farrús, oferirà plats típics catalans i molta brasa. Un espai per menjar molt a prop del riu.
Els darrers concursants del programa seran Inés Quintana, propietària i cuinera, i Eduard Serra, cambrer, del restaurant Cal Jou, a la població de Conques. Un espai petit i familiar on es pot gaudir de cuina tradicional. Un episodi, que tot i