The End of the F***ing World

Títol original: The End of the F***ing World

Any: 2017

País: Regne Unit

Creador: Jonathan Entwistle

Temporades: 2 temporades

Plataforma:

 The End of the F***ing World (2017) on IMDb

De què va:

Dos adolescents alienats del món dels adults es troben l’un a l’altre i decideixen emprendre una fugida cap a una nova vida. Ell es pensa que és un sociòpata i planeja matar-la. Ella veu en ell una oportunitat per deixar enrere el seu padrastre. En el seu camí cap a una nova vida junts trobaran tota mena de personatges.

Interessant:

La sèrie està basada en un còmic de Charles Forman, que originalment va ser autoeditat i distribuït per l'autor. El creador de la sèrie, Jonathan Entwistle, va trobar el còmic de casualitat i es va posar en contacte amb Forman per fer-ne una pel·lícula. El pla cinematogràfic mai es va fer realitat, però gràcies a l'interès de Channel 4 i Netflix es va reformular com una sèrie d'episodis curts. Amb l'èxit de la sèrie, el còmic s'ha traduït arreu del món. Aquí l'ha publicat en castellà Roca Editorial.

Qui l'escriu:

Charlie Covell, actriu i guionista, va ser l'encarregada d'adaptar el còmic de Charles Forman. Com a actriu havia treballat en moltes sèries, com ara Misfits. Però com a guionista tenia poca experiència, amb un currículum on hi havia dos episodis de la sèrie Banana i, sobretot, el guió de la pel·lícula Burn, Burn, Burn, que estava inspirada en la novel·la A la carretera de Jack Kerouac, amb la que també podem establir similituds amb la proposta de The End of the F***ing World.

Us sonarà:

Ell està interpretat per Alex Lawther, que segurament tindreu present per Black Mirror o fins i tot per haver interpretat a la versió jove d'Alan Turing a la pel·lícula The Imitation Game. Ella està interpretada per Jessica Barden, que havia aparegut breument en sèries com Vera, Penny Dreadful o The Outcast.

doneu-li una oportunitat:

Si voleu una història que destil·la teen angst i és, en esperit, similar a Skins però sobre rodes a l'estil de Thelma & Louise.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari