No Offence

Títol original: No Offence

Any: 2015

País: Regne Unit

Creador: Paul Abbott

Temporades: 3

Protagonistes:

 No Offence
(2015) on IMDb

De què va:

Sobre els membres d’una comissaria del departament de policia de Manchester que han de resoldre la feina del dia a dia al mateix temps que han d’aturar a un assassí en sèrie que està matant a noies amb síndrome de Down.

L'actriu:

Joanna Scanlan interpreta la detectiu que lidera l'equip de la comissaria, on hi ha tota mena de perfils. El personatge té un estil directe, sovint agressiu. Segurament coneixereu l'actriu per comèdies com The Thick of It o Getting On.

L'ambient:

La sèrie barreja drama i comèdia, fent servir la ciutat de Manchester com a escenari on hi ha nombrosos problemes a resoldre. A diferència d'altres sèries, els agents tan aviat fan bé la seva feina com cometen errors imperdonables.

La clau:

La sèrie és una creació de Paul Abbott, que aporta al gènere policíac el seu estil transgressor que us serà familiar si heu vist altres sèries seves com Shameless.

On:

   

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

29/09 Gen V

En un centre acadèmic per a joves amb poders, la cosa sembla anar de aprendre a utilitzar les seves habilitats i afrontar els conflictes del món

29/09 Blue Lights

Tres joves policies inicien la seva carrera en una comissaria de Belfast, cadascun d'ells amb assignacions diferents

27/09 Encuentros

Durant 50 anys, els albiraments d'ovnis han crescut exponencialment, fins al punt que ja s'ha tornat un debat molt viu entre els governs