Mythic Quest

Títol original: Mythic Quest: Raven's Banquet

Any: 2020-2022

País: Estats Units

Creador: Rob McElhenney, Charlie Day, Megan Ganz

Temporades: 3

Gènere:

Plataforma:

De què va:

El dia a dia dels treballadors d’una empresa de videojocs que té entre mans un títol que és un autèntic èxit: un joc de rol online massiu anomenat Mythic Quest. La sèrie, que aquest any ha estrenat la segona temporada i continua sent una gran desconeguda, se centra sobretot en els conflictes entre que genera l’ego del director creatiu del joc, que xoca constantment amb els altres departaments. En una feina que es basa en el treball en equip, ell vol ser l’estrella i tenir l’última paraula en tot.

L'ambient:

Cada vegada hi ha més sèries sobre llocs de treball del sector de la tecnologia, però el món dels videojocs, que genera uns beneficis astronòmics, ha estat relativament poc explorat. Hi ha poques ficcions que s'hi centrin exclusivament, tot i que segur que recordeu excepcions com The Gamechangers, sobre la gestació del primer Grand Theft Auto. Aquesta sèrie fa per aquest món el mateix que Entourage va fer per Hollywood: a través de la sàtira, fa un retrat complet de tots els aspectes de la indústria, explicant tots els departaments que intervenen en la creació d'un videojoc.

Us sonarà:

Rob McElhenney, conegut per la comèdia It's Always Sunny in Philadelphia, interpreta al director creatiu. També hi trobareu a Danny Pudi, el recordat Abed de Community, que ha de fer que el videojoc generi diners. I F. Murray Abraham, que tindreu present per sèries com Homeland, interpreta l'escriptor del projecte.

Els creadors:

Mythic Quest ha estat creada conjuntament per la guionista Megan Ganz (It's Always Sunny in Philadelphia, Community, Modern Family) i els actors, ara també guionistes, Rob McElhenney i Charlie Day (It's Always Sunny on Philadelphia).

Mira-la si:

Enyores sèries com Silicon Valley o Halt & Catch Fire.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari