Las buenas madres

Títol original: Le buone madri

Any: 2023

País: Itàlia

Temporades: 1 (6 episodis)

Plataforma:

The Good Mothers (2023) on IMDb

De què va:

S’explica les històries separades de tres personatges femenins que han crescut en el si d’un clan mafiós i en pateixen la violència, directa i indirecta. Les tres s’alien amb una advocada per fer caure la màfia calabresa des de dins.

Què és?

És una sèrie italiana sobre la màfia que se centra en el paper que tenen les dones en la jerarquies d'unes organitzacions criminals masclistes.

La clau:

La sèrie divideix la seva atenció en diferents personatges, de manera que s'ofereix un retrat polièdric del que és ser una dona en un context com aquest. Els personatges tenen posicions diferents, però totes són sotmeses pel clan.

L'actriu:

Gaia Girace, molt coneguda sobretot a Itàlia pel seu paper de Lila a la sèrie "L'amiga genial"(que s'emet actualment a TV3) és el nom destacat del repartiment. Potser també reconeixereu a Barbara Chichiarelli i Alessandra Roca de "Suburra".

Basada en:

La novel·la homònima escrita per Alex Perry.

Dona-li una oportunitat:

Si t'agraden les sèries italianes sobre la màfia i la teva sèrie de capçalera és "Gomorra". En el to, "The Good Mothers"  s'assembla molt, però el canvi de punt de vista fa que la sèrie tingui un interès completament nou.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

29/09 Gen V

En un centre acadèmic per a joves amb poders, la cosa sembla anar de aprendre a utilitzar les seves habilitats i afrontar els conflictes del món

29/09 Blue Lights

Tres joves policies inicien la seva carrera en una comissaria de Belfast, cadascun d'ells amb assignacions diferents

27/09 Encuentros

Durant 50 anys, els albiraments d'ovnis han crescut exponencialment, fins al punt que ja s'ha tornat un debat molt viu entre els governs