I Am…

Títol original: I Am...

Any: 2019

País: Regne Unit

Creador: Dominic Savage

Temporades: 3

I Am... (2019) on IMDb(function(d,s,id){var js,stags=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id)){return;}js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=”https://ia.media-imdb.com/images/G/01/imdb/plugins/rating/js/rating.js”;stags.parentNode.insertBefore(js,stags);})(document,”script”,”imdb-rating-api”);

De què va:

Es tracta d’una antologia on s’expliquen diferents històries independents entre si que tenen en comú el fet d’estar protagonitzades per personatges femenins. Això permet a la sèrie fer un retrat, a partir de la unió dels diferents relats, de l’experiència de ser dona, abordant diferents temes que hi estan íntimament relacionats.

Les actrius:

Kate Winslet és l'actriu més coneguda de la sèrie. Interpreta a una mare preocupada per la obsessió de la seva filla amb les xarxes socials. La filla, per cert, està interpretada per Mia, la filla a la vida real de l'actriu. Altres episodis els protagonitzen actrius com Vicky McClure (Line of Duty) o Suranne Jones (Gentleman Jack).

La clau:

La sèrie està ideada a través de la idea d'un mirall. Cada protagonista es mira al mirall i es defineix a partir del títol de la sèrie "I Am…". La resposta a qui són la trobem en les diferents històries, en guions en que les actrius també hi ha aportat la seva opinió i on hi espais per a la improvisació per buscar que se sentin representades.

El creador:

Dominic Savage és el creador i principal guionista de la sèrie, a més de director. És més conegut pel seu treball al cinema, però també ha treballat a la televisió. De fet, una de les seves sèries anteriors va ser, precisament, una antologia, titulada "True Love", i que també tenia a Vicky McClure entre les seves protagonistes.

Els temes:

L'antologia tracta temes tan diferents com ara una relació amb una parella tòxica, les dificultats per mantenir una carrera professional i al mateix temps conciliar-ho amb una vida familiar, la salut mental o l'arribada de la vellesa.

Dona-li una oportunitat:

Si t'agraden els drames que s'endinsen en inquietuds i angoixes en les que és fàcil sentir-s'hi reflectit.

On:

       

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari