Felicity

Títol original: Felicity

Any: 1998-2002

País: Estats Units

Creador: Matt Reeves, J.J. Abrams

Temporades: 4

Gènere: , ,

Plataforma:

 Felicity (1998) on IMDb

De què va:

Sobre l’experiència a la universitat de la protagonista, Felicity Porter, que marxa a viure a Nova York per estudiar i, per primera vegada, comença a configurar-se a si mateixa com a adulta. És una sèrie sobre els anhels vitals dels vint anys.

La clau:

La veu en off de la protagonista, que és molt personal i transmet molt bé els seus pensaments a l'audiència, que es pot identificar fàcilment en aquesta etapa.

La protagonista:

Keri Russell interpreta a Felicity. De fet, va ser el paper que la va fer coneguda. Actualment se l'associa més al seu paper d'espia a la sèrie The Americans. Al repartiment també trobareu a Scott Speedman, Scott Foley o Amy Jo Johnson.

Els creadors:

Felicity va ser la primera sèrie de J.J. Abrams, creada en col·laboració amb Matt Reeves. Encara que és una sèrie molt diferent dels treballs posteriors de J.J. Abrams, ja s'hi poden trobar alguns trets que en seran característics, com la tria d'una protagonista femenina, els triangles amorosos i la presència d'actors que seran recurrents a la seva filmografia, com Greg Grunberg. En un episodi fins i tot es permet fer un homenatge curiós al clàssic de La Dimensió Desconeguda.

L'estructura:

Cada temporada està dedicada a un dels anys universitaris de la protagonista, de manera que en veiem l'evolució personal i acadèmica. Els períodes de vacances, entre curs i curs, no es veuen i s'utilitzen per sorprendre l'audiència.

Us agradarà si:

Voleu una sèrie sobre l'etapa dels 20 anys i el món universitari amb una visió de les relacions propera a sèries com Friends, Jack & Jill o Gilmore Girls.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Maria

    Discrepo. Felicity és menys intel.ligent que Gilmore girls i més dramàtica que els guions estúpids de Friends….

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

05/10 Prisa por vivir

Mia té 17 anys i tot just acaba de sortir de l'hospital després d'una llarga estada per refer-se d'una anorèxia. Però el retorn al dia a dia no serà fàcil

Gen V

En un centre acadèmic per a joves amb poders, la cosa sembla anar de aprendre a utilitzar les seves habilitats i afrontar els conflictes del món