Felicity

Títol original: Felicity

Any: 1998-2002

País: Estats Units

Creador: Matt Reeves, J.J. Abrams

Temporades: 4

Gènere: , ,

Plataforma:

 Felicity (1998) on IMDb

De què va:

Sobre l’experiència a la universitat de la protagonista, Felicity Porter, que marxa a viure a Nova York per estudiar i, per primera vegada, comença a configurar-se a si mateixa com a adulta. És una sèrie sobre els anhels vitals dels vint anys.

La clau:

La veu en off de la protagonista, que és molt personal i transmet molt bé els seus pensaments a l'audiència, que es pot identificar fàcilment en aquesta etapa.

La protagonista:

Keri Russell interpreta a Felicity. De fet, va ser el paper que la va fer coneguda. Actualment se l'associa més al seu paper d'espia a la sèrie The Americans. Al repartiment també trobareu a Scott Speedman, Scott Foley o Amy Jo Johnson.

Els creadors:

Felicity va ser la primera sèrie de J.J. Abrams, creada en col·laboració amb Matt Reeves. Encara que és una sèrie molt diferent dels treballs posteriors de J.J. Abrams, ja s'hi poden trobar alguns trets que en seran característics, com la tria d'una protagonista femenina, els triangles amorosos i la presència d'actors que seran recurrents a la seva filmografia, com Greg Grunberg. En un episodi fins i tot es permet fer un homenatge curiós al clàssic de La Dimensió Desconeguda.

L'estructura:

Cada temporada està dedicada a un dels anys universitaris de la protagonista, de manera que en veiem l'evolució personal i acadèmica. Els períodes de vacances, entre curs i curs, no es veuen i s'utilitzen per sorprendre l'audiència.

Us agradarà si:

Voleu una sèrie sobre l'etapa dels 20 anys i el món universitari amb una visió de les relacions propera a sèries com Friends, Jack & Jill o Gilmore Girls.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Maria

    Discrepo. Felicity és menys intel.ligent que Gilmore girls i més dramàtica que els guions estúpids de Friends….

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

03/02 Choque de futuros 1918-1939

Ambientada entre la 1ª i la 2ª Guerra Mundial segueix la vida de diferents personatges, basant-se en el testimoni que van deixar en diaris personals

03/02 Sospechoso

Sobre la investigació de l'assassinat d'una dona, que ha estat apunyalada múltiples vegades. Un psicòleg explica que la víctima era pacient seva

03/02 Un lugar en el cielo

És una història centrada en un nen que és l'únic supervivent d'un accident d'avió on moren més de 200 persones

31/01 Carmen Curlers

Sèrie danesa que explica la història d'un empresari que als anys 60 descobreix un nou invent: l'arrissador de cabells elèctric