DISNEY+

30/11 Willow

Anys després del final de la pel·lícula, ningú sap on és Elora, la protagonista de la profecia que va guiar la història de Willow, ni tan sols ni és viva.

CINEMES

25/11 Hasta los huesos: Bones and All

Marel és una noia que viatja pels racons més obscurs de l'Amèrica de Reagan per trobar el seu pare. Durant la seva travessia coneix Lee, un rodamón.

AMAZON PRIME VIDEO

My Policeman

A la Brighton dels anys 50, entre Tom, Marion i Patrick es forma un triangle amorós molt atípic.

CINEMES

Ámsterdam

A l'Amèrica dels anys 30, tres amics presencien un crim i després es troben que els assenyalen a ells com a culpables.

AMAZON PRIME VIDEO

La ciudad perdida

Loretta, una escriptora popular, és segrestada per un megalòman convençut que ella sap on trobar La Ciutat Perduda.

DISNEY+

Rosalina

Rosalina té molts problemes i el primer de tots ells és que va ser parella de Romeo abans que aquest s'enamorés perdudament de Julieta.

CINEMES

Avatar

A l'any 2154, s'ha descobert la riquesa mineral de Pandora però l'única manera d'explorar el planeta és connectant la consciència de l'individu a un avatar.

NETFLIX

Blonde (Rubia)

Una mirada a la vida de Marilyn Monroe, des de la seva traumàtica infantesa fins a la seva transformació en una de les icones de la història del cinema.

NETFLIX

Entergalactic

Un artista és a punt de tenir el seu gran moment i aconseguir l'èxit que espera, però s'enamorarà d'una fotògrafa i es planteja la seva carrera artística.

MOVISTAR+

Billy el Niño

És una biografia de Billy el nen que té al darrere a Michael Hirst (el creador de Vikings i The Tudors). Segueix els orígens d'aquest bandit.

HBO MAX

La Casa del Dragón

Es tracta d'una sèrie ambientada al mateix món de Game of Thrones, però situada 172 anys abans. Els protagonistes són els Targaryen, que regnen a Westerosi.

DISNEY+

Felicity

Sobre l'experiència a la universitat de Felicity Porter, que marxa a viure a Nova York per estudiar i comença a configurar-se a si mateixa com a adulta.

NETFLIX

Desparejado

Comèdia sobre un home gai que es pensa que té una vida estable amb la seva parella fins que el deixa d'un dia per l'altre.

HBO MAX

Gentleman Jack

Sobre la vida d'Anne Lister, una de les primeres dones en ser lesbiana i en no amagar-se'n en absolut a l'Anglaterra del s. del s. XIX.

NETFLIX

Heartstopper

Sobre l'enamorament d'en Charlie, un noi homosexual que ha sortit recentment de l'armari i en Nick, un dels nois més populars, jugador de rugby.

NETFLIX

Amor y anarquía

Sèrie sobre una dona de vida estable que inicia una relació amb un expert en noves tecnologies basada en llançar-se reptes d'un a l'altre.

AMAZON PRIME VIDEO

Un lobo como yo

Un pare vidu i la seva filla condueixen el cotxe quan tenen un accident contra un altre vehicle.

NETFLIX

Los Bridgerton

És un dels èxits més sonats de Netflix a causa de la seva combinació de drama d'època i trames amoroses que posen el pes en l'atractiu dels intèrprets.

HBO MAX

Starstruck

Es tracta d'un Notting Hill invertit, on la protagonista de la sèrie s'embolica sense saber-ho amb un actor famós.