CINEMES

24/03 Crónica de un amor efímero

Una mare soltera i un home casat inicien una relació amb un pacte previ: serà només sexe, sense esperances d'arribar a res més

CINEMES

Titanic

Jack, un jove sense recursos, aconsegueix un bitllet per pujar al Titànic, el transatlàntic més gran mai construït. Durant el viatge s'enamora de Rose

CINEMES

Los hijos de otros

Rachel és una professora de 40 anys que mai no ha tingut fills i que gaudeix tant com pot de la feina i de les amistat

AMAZON PRIME VIDEO

Una boda explosiva

Una parella decideix casar-se davant de tots els seus familiars i amics malgrat que tenen molts dubtes sobre la viabilitat d'un compromís

CINEMES

Decision to Leave

Hae-Joon és un veterà detectiu amb fama de metòdic que s'ha de fer càrrec de la investigació de la misteriosa mort d'un home al cim d'una muntanya

NETFLIX

Aquellos maravillosos 90

És una continuació de la sèrie That 70's Show amb un nou planter d'actors joves. L'acció passa durant l'estiu de 1995 a casa dels seus avis, Red i Kitty

AMAZON PRIME VIDEO

Love Actually

Un conjunt d'històries que van confluint durant els dies previs a Nadal. Entre els seus protagonistes hi ha des d'una estrella del rock fins a un Ministre.

NETFLIX

Smiley

La nova sèrie protagonitzada per Carlos Cuevas i Miki Esparbé sobre dos homes gais, en Bruno i l'Àlex

DISNEY+

Willow

Anys després del final de la pel·lícula, ningú sap on és Elora, la protagonista de la profecia que va guiar la història de Willow, ni tan sols ni és viva.

CINEMES

Hasta los huesos: Bones and All

Marel és una noia que viatja pels racons més obscurs de l'Amèrica de Reagan per trobar el seu pare. Durant la seva travessia coneix Lee, un rodamón.

AMAZON PRIME VIDEO

My Policeman

A la Brighton dels anys 50, entre Tom, Marion i Patrick es forma un triangle amorós molt atípic.

CINEMES

Ámsterdam

A l'Amèrica dels anys 30, tres amics presencien un crim i després es troben que els assenyalen a ells com a culpables.

AMAZON PRIME VIDEO

La ciudad perdida

Loretta, una escriptora popular, és segrestada per un megalòman convençut que ella sap on trobar La Ciutat Perduda.

DISNEY+

Rosalina

Rosalina té molts problemes i el primer de tots ells és que va ser parella de Romeo abans que aquest s'enamorés perdudament de Julieta.

CINEMES

Avatar

A l'any 2154, s'ha descobert la riquesa mineral de Pandora però l'única manera d'explorar el planeta és connectant la consciència de l'individu a un avatar.

NETFLIX

Blonde (Rubia)

Una mirada a la vida de Marilyn Monroe, des de la seva traumàtica infantesa fins a la seva transformació en una de les icones de la història del cinema.

NETFLIX

Entergalactic

Un artista és a punt de tenir el seu gran moment i aconseguir l'èxit que espera, però s'enamorarà d'una fotògrafa i es planteja la seva carrera artística.

MOVISTAR+

Billy el Niño

És una biografia de Billy el nen que té al darrere a Michael Hirst (el creador de Vikings i The Tudors). Segueix els orígens d'aquest bandit.

HBO MAX

La Casa del Dragón

Es tracta d'una sèrie ambientada al mateix món de Game of Thrones, però situada 172 anys abans. Els protagonistes són els Targaryen, que regnen a Westerosi.

DISNEY+

Felicity

Sobre l'experiència a la universitat de Felicity Porter, que marxa a viure a Nova York per estudiar i comença a configurar-se a si mateixa com a adulta.