AMAZON PRIME VIDEO

17/03 Enjambre

Una noia obsessionada amb una cantant fictícia d'èxit mundial (i que pot recordar a Beyoncé) decideix formar part del seu grup de fans

CINEMES

Scream VI

Els quatre supervivents de la darrera massacre a Woodsboro han marxat a Nova York per tancar les seves ferides i començar una nova vida

FILMIN

In the Loop

Estats Units i Gran Bretanya es troben en ple debat públic sobre la conveniència d'una intervenció bèl·lica a l'estranger

CINEMES

El menú

Una jove parella fa un viatge per poder gaudir d'una experiència gastronòmica única al món. Però descobreixen que el xef no és el que sembla,

CINEMES

Ámsterdam

A l'Amèrica dels anys 30, tres amics presencien un crim i després es troben que els assenyalen a ells com a culpables.

MOVISTAR+

El limpiador

És una comèdia sobre un home que es dedica a netejar escenes on s'ha produït un crim després que hi hagi passat la policia.

FILMIN

Inside No. 9

7a temporada de l'antologia que presenta diferents històries que poden ser pertorbadores i divertides al mateix temps.

HBO MAX

Barry

Tercera temporada d'aquesta sèrie sobre un assassí a sou que descobreix que la seva veritable passió és la interpretació i intenta fer un gir a la seva carrera.

MOVISTAR+

Esto te va a doler

Es tracta d'un retrat de les condicions en què treballen els professionals de la sanitat pública britànica, la NHS.

AMAZON PRIME VIDEO

South Park

S'estrena la temporada 25 de South Park, que es va estrenar al 1997. És a dir, que fa 25 anys. La sèrie continua treien punta al món actual.

HBO MAX

Killing Eve

És la història d'obsessió mútua entre dues dones: una eficaç assassina que treballa a sou i una agent del servei de seguretat britànic que l'ha d'atrapar.

APPLE TV+

The Shrink Next Door

Un psicòleg manipula a un pacient ric fins al punt que el convenç per anar a viure a casa seva, l'aïlla de la seva família i li pren tot.

HBO MAX

Mr. Inbetween

Un sicari combina els encàrrecs que rep, amb la violència inherent a la seva feina, amb un caràcter essencialment bondadós.

HBO MAX

Larry David (T11)

Larry David torna a interpretar una versió exagerada de si mateix a la onzena temporada d'aquesta comèdia de culte.

HBO MAX

Rick and Morty (Meeseeks and Destroy)

L'abús sexual de menors és un altre tema que un no s'espera trobar en una comèdia d'animació. Però la primera temporada de Rick and Morty va sorprendre.

DISNEY+

Padre de familia (The Story of Brenda Q)

La germana de Quagmire, es víctima de maltractaments per part del seu xicot. Els personatges de la sèrie organitzen una intervenció per salvar la Brenda.

APPLE TV+

Physical

Rose Byrne interpreta a una dona casada i profundament insatisfeta que, als anys 80, descobreix el món de l'aeròbic de forma casual.

FILMIN

Old Money

Un multimilionari necessita urgentment un trasplantament de fetge, però malgrat les seves connexions no n'aconsegueix cap.