Tràiler del documental "Messi, el desè art"


"Messi, el desè art" és un documental conduït per Ramon Gener que repassa els moments culminants, els gols, els títols i les jugades de tota la seva carrera al Barça com a professional. 

Hi participen exentrenadors de Messi com Josep Guardiola, Luis Enrique Martínez o Ernesto Valverde. Excompanys del Barça com Xavi Hernández, Ronaldinho, Andrés Iniesta o Luis Suárez. I rivals que l'han patit a la gespa com Fabio Capello o Rio Ferdinand. A més de Jorge Valdano com a comentarista de futbol, argentí com Messi i exentrenador.

Ramon Gener conduirà les seqüències on s'intentarà vincular el futbol de Messi amb l'art. El passeig comença al MNAC on el Ramon troba exposat un objecte inusual en un museu: les botes de Messi. A partir d'aquí vincularà la carrera del futbolista amb la precocitat de Mozart, el talent de Picasso, la universalitat de Gaudí o el pes de la responsabilitat artística de Beethoven. Parlarà de la relació mestre-alumne de Ronaldinho i Messi comparant-la amb la que tenien Verrocchio i Leonardo da Vinci, farà un paral·lelisme entre el rol que tenia Messi al Barça de Guardiola i el que poden tenir els solistes en una orquestra simfònica i acabarà el seu viatge al Camp Nou.

21/06/2021

Deixa un comentari