Tràiler de la 5a temporada de 'La Casa de Papel'


Netflix ha fet oficial aquest dilluns, la data d'estrena de l'última temporada de la sèrie 'La Casa de Papel'. L'atracament més famós de la història arribarà a la seva fi amb la seva 5a temporada que s'emetrà en dues parts de  5 episodis cadascuna. La primera es podrà veure el 3 de setembre i la 3a a partir del 3 desembre de 2021. 

El creador de la sèrie, Álex Pina, ha justificat la divisió del final en dues parts: "Quan vam començar a escriure la 5a part en plena pandèmia, vam sentir que havíem de canviar el que s'esperava d'una temporada de deu capítols i vam buscar per tots els mitjans generar una sensació de final de temporada o final de sèrie en aquest primer volum. Vam decidir treballar en un gènere bèl·lic extrem i col·locar a la banda contra les cordes. A la 2a part, ens centrem més en l'emocionalitat dels personatges, és un viatge pel seu mapa sentimental que ens connecta directament amb el comiat."

Així serà la 5a temporada

La Banda porta tancada més de 100 hores en el Banc d'Espanya, han aconseguit rescatar a Lisboa però viuen un dels seus pitjors moments després d'haver perdut a un dels seus. El Professor ha estat capturat per Sierra i, per primera vegada, no compta amb un pla per a escapar. Quan sembla que res pot anar a pitjor, arribarà un nou enemic molt més poderós que qualsevol dels anteriors: l'exèrcit. S'acosta el final del major atracament de la història i el que va començar sent un robatori ara es transformarà en una guerra.

24/05/2021

Deixa un comentari