TELEVISIÓ

Mor un reporter de Televisió Espanyola mentre gravava un reportatge

El càmera feia més de 30 anys que treballava a l'ens públic espanyol, i anteriorment havia captat imatges de conflictes a Gaza o a Ucraïna

El càmera de Radiotelevisió Espanyola (RTVE), Vicente Gil, ha mort aquest dimecres bussejant pel fons marí a Motril (Granada), mentre enregistrava imatges per a un reportatge. Ha estat la mateixa televisió qui ha comunicat la tragèdia a través dels seus serveis informatius.

Els fets van tenir lloc a les 15:20 hores, quan uns testimonis van alertar el 112 de què hi havia un submarinista que requeria assistència sanitària a uns cinc quilòmetres de la platja. El reporter va ser pujat a bord d'una embarcació que l'acompanyava i posteriorment traslladat fins a la platja, on els serveis sanitaris la van practicar maniobres de reanimació durant cinquanta minuts, sense èxit.

El càmera feia més de trenta anys que treballava per a l'ens públic espanyol, i anteriorment havia captat imatges de conflictes internacionals a Gaza o a Ucraïna. RTVE ha enviat el condol als amics i familiars del reporter.

Altres programes on havia treballat en aquestes gairebé quatre dècades, com Informe Semanal, En Portada o Telediario l'han recordat i s'han acomiadat d'ell a través de la pantalla i també a les xarxes socials.

ETIQUETES:

Deixa un comentari