3CAT

Adeu definitiu al "Planta Baixa" després de cinc anys a TV3

El 3Cat oficialitza el canvi de magazín per a les tardes a la televisió pública i tanca una etapa del programa que presenta Agnès Marquès

Agnès Marquès

Ja és oficial. El magazín de les tardes de TV3 tindrà una nova cara a partir del setembre. El Planta Baixa, que s'emetrà fins al darrer programa de la temporada del 5 de juliol de la mà de la periodista Agnès Marquès, tanca una etapa de cinc temporades a la pública catalana per deixar pas a una nova aposta "en directe, centrada en l'actualitat més propera i el territori, com a eixos principals, amb un to distès i desenfadat".

Segons ha informat el 3Cat en un comunicat aquest dimarts, es tracta de l'últim pas per renovar la graella de les tardes de la televisió, que en el curs actual ja ha patit canvis com la incorporació del concurs diari Atrapa'm si pots o la sèrie El paradís de les senyores a la sobretaula, a més de la renovació del format del Cuines o l'Està passant. I és que el Planta Baixa està acumulant unes audiències baixes, amb una quota de pantalla per sota del 10%. De fet, la continuïtat del producte va estar en dubte abans d'arrencar la present temporada i es va acabar optant per mantenir-lo però amb un horari reduït, de 17:30 hores a 19:15 hores.

Tal com va avançar Rocco Steinhäuser al Versió RAC1 la setmana passada, la conductora del nou magazín de tardes de TV3 podria ser la periodista Samanta Villar. La barcelonina compta amb una extensa carrera a la pantalla petita amb programes com España Directo a TVE, els informatius del 3/24, 21 días i Conexión Samanta de Cuatro. Amb el programa 9 meses con Samanta va oferir un seguiment del seu propi embaràs, que va finalitzar amb el part dels seus fills bessons. Ha estat guardonada amb una Antena de Plata, una Antena d'Or i l'Ondas.

Pel que fa a Agnès Marquès, al capdavant del Planta Baixa des del 2022, quan el programa va fer el salt a les tardes de TV3, la Corporació assegura que seguirà vinculada a 3Cat en altres projectes de la casa. Marquès és una de les cares conegudes de la televisió pública, on va treballar durant anys, abans d'una etapa a RAC1, on va presentar el No ho sé als vespres.

ETIQUETES:

Comentaris ( 4 )

 1. Mariona d'Arg

  Aquí al costat de casa, obrirà aviat un forn de pa, què entregui el currículum i, què l'agafin per despatxar pa. No a presentadora, no serveix.

 2. Carles

  és que l'Agnès…. és avorrida i dolenta presentadora, nivell premium.

 3. M.Àngels

  estic totalment d'acord amb Papitu… el programa es avorrit però la presentadora fatal…no té cap gràcia de res ni l'equip en general….a veure si ho millorem

 4. Papitu Besalduc

  Per fer les tonteries què fa ella, les què diu i sobretot de'ls seus colaboradors no n'hi ha cap qùè valgui ni una merda. Per fer de Agnès Marquès, ja m'hi apunto jo, en Patitu Besalduc. Sino, en el seu lloc i, dins que comensa el mític programa Atrapa'm, poseu alguna icónica pel.licula del oeste americà, de indis i cawboys.

Deixa un comentari