GIMNASTA

Óscar Casas serà Gervasio Deferr a la sèrie "El gran salto"

La sèrie de cinc episodis narrarà la vida del campió olímpic català que va tocar el cel però també l'infern

Óscar Casas a "El gran salto" (Atresmedia)

Atresmedia ha començat el rdoatge de El gran salto, la sèrie sobre el campió olímpic Gervasio Deferr (43) protagonitzada per l'actor Óscar Casas que es posarà en la pell del gimnasta català. La sèrie de cinc episodis produïda per Diagonal TV (Banijay Iberia) narrarà la vida del campió olímpic des del seu camí cap a l'èxit olímpic fins a la seva cap a les addiccions a l'alcohol i les drogues.

A banda de Casas, l'elenc de la minisèrie, que es rodarà en diferents localitzacions de la província de Barcelona estarà format per Olivia Baglivi (Memento Mori), Pau Roca (Ventdelplà), Greta Fernández (La Riera, 30 monedas), Alfons Nieto (El cuerpo en llamas, Eufòria), Bea Segura (El cor de la ciutat, Cites), Pep Ambròs (Cites, ¿Quién es Erin Carter?), Nausicaa Bonnin (El cor de la ciutat, Això no és Suècia), entre d'altres.

Nascut a Premià de Mar, Deferr va ser un esportista brillant, perfeccionista i rigorós en la seva carrera esportiva. Va guanyar dues medalles olímpiques d'or en salt a Sídney 2000 i Atenes 2004, i una medalla de plata a Pequín 2008. De personalitat molt complexa i autoexigent, va ser incapaç de gestionar bé aquest delicat equilibri de l'èxit-fracàs i, això el va arrossegar en una espiral d'autodestrucció i desfasaments, que el va allunyar de la família i amics, fins a acabar abandonant la competició esportiva.

Gervasio Deferr en una entrevista recent a TV3

Així és El gran salto

A la sèrie coneixerem la història del campió olímpic en una narració en dos temps: el passat, amb els diferents jocs olímpics que Gervasio va guanyar, i que ens portarà a rememorar: Sídney, Atenes i Pequín. D'altra banda, el present, centrat en els dies que trigarà a visitar la seva mare, qui ha patit un infart estant ingressada en un hospital. Un fet crucial que sens dubte marcarà el destí de l'esportista i que el durà a marcar-se un objectiu vital que el salvi d'ell mateix.

Al llarg de cinc episodis veurem la dualitat entre dos moments vitals de Deferr: la seva etapa més gloriosa i reeixida amb els seus èxits professionals i la seva pitjor etapa personal i vital en la qual l' acompanyaven els dimonis de l'autodestrucció.

ETIQUETES:

Deixa un comentari