CAS MEDIÀTIC

HBO Max estrena "El caso Sancho", amb el testimoni inèdit de l'actor Rodolfo Sancho

La plataforma emet una docusèrie que investiga el polèmic cas i que inclou el testimoni de l'entorn de Daniel Sancho i de la víctima, Edwin Arrieta

Rodolfo Sancho a "El Caso Sancho"

HBO Max ha estrenat la docusèrie El caso Sancho, que aprofundeix en el cas de la mort del metge colombià Edwin Arrieta l'agost de 2023. Cal recordar que Daniel Sancho, fill de Rodolfo Sancho, serà jutjat per assassinat amb premeditació com a responsable d'aquesta mort. El primer dels quatre episodis es va estrenar aquest dimarts 9 d'abril i compta amb el testimoni inèdit de Rodolfo Sancho.

Al llarg de quatre episodis, El caso Sancho, produïda per Cuarzo (Supervivientes) oferirà al públic un accés inèdit al desenvolupament de la recerca, des del moment de la detenció del jove espanyol el passat estiu i fins que la Justícia tailandesa dicti sentència després del judici que comença aquest 9 d'abril.

"'El caso Sancho' abordarà un dels casos més mediàtics dels últims temps des del màxim rigor periodístic i oferint un accés inèdit a les persones més pròximes a la recerca", afirma Alberto Carullo, VP MAX Local Original Production Iberia and Italy.

"Des de Cuarzo Producciones abordem aquest projecte amb l'objectiu de documentar tot el procés, des que es van conèixer els fets fins al dictamen de la sentència, tenint en compte el dolor que aquest succés ha provocat en tantes persones", explica Margarita Luis, Productora Executiva de Cuarzo i directora de la sèrie.

Episodi 0: El testimoni de Rodolfo

És el cas més mediàtic més recent de l'estat espanyol. El succés ha donat lloc a centenars d'hores de cobertura en els mitjans des que va saltar la notícia, dominant la conversa en tot el país i ressonant també fora de les nostres fronteres.

Abans de començar aquest recorregut a través de gairebé vuit mesos de recerca, El caso Sancho situa al públic en el present i viatja a l'illa de Fuerteventura, lloc on resideix Rodolfo Sancho, per conèixer de primera mà com l'actor està vivint tot el succeït des d'aquell 5 d'agost de 2023 quan es va conèixer la suposada implicació del seu fill en la mort d'un home.

Un true crime en temps real

El que fa únic a aquest contingut, diferenciant-lo d'altres propostes del gènere "true crime", és que s'està produint en temps real. A partir del moment de l'arrest de Daniel Sancho per les autoritats tailandeses el 5 d'agost de 2023, la sèrie planteja un viatge, tant físic com psicològic, replet de salts en el temps i incògnites per resoldre.

A través del testimoni de l'entorn més pròxim de la víctima i de l'acusat d'assassinat, així com de persones involucrades en la recerca, aquesta sèrie documental analitza en temps present cada evidència, cada fet provat, cada testimoni i cada escenari per reconstruir un cas sobre el qual planegen encara molts interrogants.

ETIQUETES:

Deixa un comentari