CANVI

El Canal 33 recupera la seva emissió 24 hores a través de 3Cat i Movistar+

A partir d'aquest dimarts 2 d'abril, el segon canal de TV3 torna a emetre 24 hores a través de les plataformes online

Logo del Canal 33

A partir d'aquest dimarts 2 d'abril a partir de les 21:55h el Canal 33 torna a emetre 24 hores a través de la plataforma 3Cat i properament també del dial de Movistar+. A la televisió convencional, el segon canal de TV3 es mantindrà en antena com fins ara de 22.00 a 6.00 del matí, compartint la freqüència amb el canal infantil SX3 que s'emet de 6.00 del matí a 22.00 de la nit.

De moment, la graella del canal que va néixer l'any 1989 per complementar l'oferta de TV3 i que des del 2001 va compartir graella amb el desaparegut canal infantil K3 i posterior Canal Súper 3, constarà bàsicament de reemissions. Destaquen espais mítics com Veterinaris, Afers exteriors de Miquel Calçada, així com les receptes del Cuines, el concurs El Gran dictat.

El canal que va fer el seu màxim d'audiència l'any 2002 amb un 7,0% de quota anual, per a molts encara és recordat pel programa musical Sputnik, l'espai sobre el món marí Thalassa, o les sèries de ciència-ficció com Star Trek i Stargate, entre d'altres.

Logo del Canal 33 entre 1989 i 1997

Cal recordar que la CCMA actualment diposa d'un sol mútiplex de la TDT per als quals emet quatre canals: TV3, el 324, l'Esport 3 i el SX3/Canal 33. Pots consultar la nova graella del Canal 33 des d'aquest enllaç: https://www.ccma.cat/tv3/programacio/canal-33/.

ETIQUETES:

Deixa un comentari