SERIAL

Crítiques a TV3 per una cita de Pere Aragonès a la sèrie "Com si fos ahir": "De traca!"

Alguns espectadors fan sentir el seu malestar pel fet que un dels personatges de la sèrie cités el nom del president de la Generalitat

El Jordi del "Com si fos ahir"

Fa només uns dies, el Consell Professional de TV3 es va mostrar molt crític amb el salt a la política d'un dels seus meteoròlegs estrella, Tomàs Molina, que ha anunciat que serà el número 2 d'ERC a les eleccions europees del juny. "És un cop a la "independència periodística que contribueix a associar-nos a determinats postulats polítics", van apuntar.

Segons el personal d'Informatius, el fet que Molina hagi fet el salt de la televisió a ERC "eclipsa la bona feina que intentem fer cada dia per preservar aquesta distància". Per tot plegat, demanen que el seguiment que se li faci quan arribi la campanya i els comicis sigui el mateix que se li faria a qualsevol altre candidat i exigeixen que se'ls informi sobre les condicions amb què, arribat el cas, podria tornar a la televisió per no malmetre més la imatge de la casa.

Per si això no fos poc, aquest divendres alguns espectadors es van aixecar contra la cadena pel que es van poder veure al capítol de la sèrie Com si fos ahir d'aquest dijous 4 d'abril. Un dels seus personatges, el Jordi, té por de fer de jurat popular i boicoteja la seva entrevista amb la responsable judicial fent veure que no té una bona memòria.

La secretària judicial i el Jordi al "Com si fos ahir"

L'entrevistadora li fa diverses preguntes, una d'elles si sap el nom del president de la Generalitat. "Em podria dir qui és el president de la Generalitat en aquests moments?", li pregunta la noia. "Sí i tant!, Es diu Pere, Pere Aragonès", respon ell, abans d'afegir el següent: "Sap què passa que la gent amb tantes eleccions perd la confiança en la democràcia".

Un fet força insòlit i que no va passar desapercebut per alguns dels fidels espectadors de la sèrie que va aquest dijous va reunir 205.000 espectadors a la sobretaula de TV3. "Poc es parla de com TV3 va tenir la barra i la pocavergonya d'entaforar ahir el nom de Pere Aragonès enmig del 'Com si fos ahir'. De traca!", va apuntar un usuari d'X. "Jo vaig pensar el mateix", li ha respost un altre espectadora.

ETIQUETES:

Deixa un comentari