ACTRIU

Aina Clotet triomfa a Cannes pel seu paper a la sèrie "Això no és Suècia": "És un somni"

L'actriu ha estat reconeguda amb el Premi a la millor interpretació per la sèrie de TV3 i RTVE sobre la criança dels fills

Aina Clotet i Marcel Borràs a Cannes (Instagram)

Aina Clotet (41) ha estat reconeguda amb el Premi a la millor interpretació al festival de sèries de Cannes pel seu paper a la sèrie de 3Cat i RTVE, Això no és Suècia. La ficció de 8 capítols d'uns 40 minuts, que narra en clau de comèdia dramàtica, la contradicció en la qual es troba una parella de pares joves a l'hora de protegir als seus fills dels perills de la vida, va aconseguir un gran èxit d'audiència en la seva emissió a TV3 la tardor passada.

Aina Clotet i Marcel Borràs a "Això no és Suècia"

Cal recordar que només vuit sèries entre sis-centes de tot el món han entrat en competició. Això no és Suècia es va rodar en català, castellà, anglès i suec i va estar codirigida per Mar Coll i la pròpia Aina Clotet, que també encapçala el repartiment juntament amb la seva parella, Marcel Borràs (33) conegut pel seu paper a Polseres vermelles i Cites.

Des del festival van destacar el seu "repartiment meravellós i equilibri perfecte entre les emocions i la vergonya aliena. Era impossible no seleccionar 'Això no és Suècia'. Una joia agredolça que un no es pot perdre!". Durant el seu discurs, Clotet va assegurar que tenir aquest premi "és un somni".

ETIQUETES:

Deixa un comentari