FESTIVAL

Aquest serà l'ordre d'actuació de les semifinals d'Eurovisió 2024 on també actuarà Nebulossa

El grup valencià apareixerà a la segona semifinal just abans de l'actuació dels espanyols Megara, que representaran San Marino

Imatge d'Eurovisió 2024

La Unió Europea de Radiodifusió ha revelat quin serà l'ordre dels 37 països que participaran a les semifinals d'Eurovisió 2024 del proper 7 i 9 de maig. Una llista que enguany també inclou els cinc països integrants del Big Five (Alemanya, França, Espanya, Itàlia i el Regne Unit) i l'amfitrió (Suècia) que també participaran a les gales, tot i que sense competir per la seva plaça a la gran final.

Així, el grup valencià Nebulossa participarà a la segona semifinal, i atenció, perquè ho farà just abans que ho facin els també espanyols Megara. El grup de rock que interpreta "11:11", representarà la delegació de San Marino. França també actuarà el dia 9 de maig després de l'actuació de Txèquia, mentre Itàlia ho farà després de la d'Estònia, i just abans de la israeliana Eden Golan.

El Regne Unit, Alemanya i Suècia seran els convidats de la primera semifinal del 7 de maig que arrencarà amb l'actuació de Xipre i clourà Luxemburg.

ETIQUETES:

Deixa un comentari