ACTOR

Joel Joan critica la direcció de TV3: "Flipo que no vagin a buscar el millor talent"

"No sé si l'Andreu Buenafuente quan fa un programa a TV3 també li demanen que es presenti a un concurs...", s'ha preguntat l'actor i director

Joel Joan al "Que no surti d'aquí" de Catalunya Ràdio

Joel Joan ha tornat a criticar l'actual direcció de TV3 per la seva gestió a l'hora d'escollir les noves sèries de ficció. Unes declaracions al programa Que no surti d'aquí de Catalunya Ràdio que arriben poques setmanes després que l'actor hagués posat de manifest el poc interès de la cadena sobre un possible retorn de Plats bruts. "TV3 no s'ha mogut mai per fer-ho. Ja fa temps que parlem de fer coses, però no els hi acaben mai de fer el pes… Des de la sèrie 'El Crac', que hem presentat coses i no hem arribat a cap acord", va assegurar.

Aquest dijous, l'actor encara va anar més enllà i va aprofitar que els presentadors li van parlar de la decisió del Govern de la Generalitat per injectar 1.347 milions d'euros a la CCMA fins l'any 2027 per tornar a dir-hi la seva. "Ens surt molt cara aquesta llengua eh…", va començar dient, fent evident que ho considerava excessiu.

"Hi ha una crida per produir tres noves sitcoms per als propers quatre anys. Volem saber si tu presentaràs la teva proposta", li van demanar els tres presentadors de l'espai dels migdies de Catalunya Ràdio. "Han fet un concurs no? Jo no sé si l'Andreu Buenafuente quan fa un programa a TV3 també li demanen que es presenti a un concurs…", es va preguntar amb ironia. "TV3 no està trucant. Espera que truquis tu…", li va puntualitzar Juliana Canet.

Roger Carandell i Joel Joan a Catalunya Ràdio

Joan: "Van així les coses?"

"Jo flipo que TV3 no faci com qualsevol empresa i vagi a buscar el millor talent del país i el vulgui tenir a la pantalla. Que s'hagin de fer concursos on, i aquí està la gràcia de tot plegat, és que hi ha un jurat que se suposa que en sap molt, i que la toca molt bé, i que en sap més que tots els creadors del país junts i et diu què s'ha de fer i què no…", va replicar l'actor.

"Van així les coses? A les cadenes de televisió vols aquella estrella que saps que et farà el millor programa no?", va afegir mentre Roger Carandell mirava de tallar la conversa. "Sigfrid (director de TV3) en Joel espera la teva trucada…", va deixar caure Marta Montaner. "No n'espero res eh…", va cloure l'exitós director i actor.

Mira el vídeo a partir del minut 16:00

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Què me meo

    Lamento dir-te Joel Joan, què tens el talent al cul. Les teves tonteries no interesan a la majoria. Traduit, fots pena.

Deixa un comentari