GRAELLA DE NADAL

TV3 dona descans a l'"Està passant" i l'"Atrapa'm si pots" de Llucià Ferrer torna a les 20h

A partir del 25 de desembre i fins al 4 de gener, la cadena emetrà edicions especials de l'"Atrapa'm si pots", amb nens d'arreu de Catalunya

L'"Atrapa'm si pots" celebra el Nadal amb participants júnior

A partir del 25 de desembre i fins al 4 de gener, la graella de tarda de TV3 patirà força canvis. El Cuines, el Com si fos ahir, El paradís de les senyores i el Planta baixa marxaran de vacances; i al seu lloc, la cadena emetrà noves sèries estrangeres. De 15.45 a 17.20h s'emetran dos episodis de La Senyoreta Scarlet i el Duc, un drama criminal sobre la primera dona detectiu al Londres del segle XIX; i de 17.20 a 19.10h, serà el torn de la minisèrie francesa Salva la Lisa.

L'únic espai diari que seguirà en antena serà l'Atrapa'm si pots de Llucià Ferrer que això sí, emetrà unes edicions especials amb nens d'arreu de Catalunya i ho farà amb un nou horari de 20 a 21h.

En total seran 8 programes especials que s'emetran de dilluns a divendres abans del TN vespre, ocupant la franja de l'Està passant que no tornarà fins al dilluns 8 de gener ja sense Toni Soler, que aquest dijous 21 de desembre es retira de TV3. El concurs de Ferrer tindrà com a participants nenes i nens de primer d'ESO que concursaran per guanyar premis especials.

Llucià Ferrer a l'"Atrapa'm si pots"

Premis especials

Així, el concursant que completi primer l'escala de la fase 5 guanyarà una estada d'una nit a Port Aventura per a tota la família. Mentre que el guanyador del minut final rebrà una tauleta digital. L'Atrapa'm, produit per Mediapro i que aquesta temporada s'emet de dilluns a divendres de 19.10 a 2015, s'ha consolidat com el concurs líder de la seva franja amb una audiència mitjana de 152.000 espectadors i un 12,4% de quota.

ETIQUETES:

Deixa un comentari