SOLIDARITAT

Tots els detalls de "La Marató" d'aquest diumenge a TV3

A partir de les 17.00h, Helena Garcia Melero i Xavi Coral conduiran el tram final del programa fins a la descoberta del marcador

Els protagonistes de "La Marató" d'aquest 2023

La 32a edició de La Marató de TV3 que se celebrarà aquest diumenge 17 de desembre i que recollirà fons per la salut sexual i reproductiva, ha presentat tots els detalls aquest dimecres en un acte al plató 1 de les instal·lacions de 3Cat a Sant Joan Despí. L'edició d'enguany durarà més hores que mai i comptarà amb les cares més representatives de la cadena pública.

Helena Garcia Melero, Xavi Coral, Roger Escapa, Núria Solé, Marta Carreras, Sara Loscos, Elisenda Carod, Marina Romero, Alba Riera, Andrea Gumes, Roger Carandell, Xènia Casado i Carla Rubio seran els encarregats de conduir un dels programes més esperats de l'any.

La programació especial arrencarà a les 8 del matí a Catràdio amb Roger Escapa, i a TV3, ho farà a partir de les 9.30h, des de l'exterior en diferents punts del territori. Sara Loscos serà al Far de Vilanova; Elisenda Carod i Marina Romero a la Maternitat de Barcelona, i Núria Solé i Marta Carreras, se situaran a la Universitat de Lleida.

Com sempre els donatius es podran fer com sempre per telèfon trucant al 900 21 50 50, però també a través de Bizum al 33333 i a través del web de La Marató.

Alguns dels protagonistes de "La Marató" al plató de TV3

El tradicional partit fa el salt a la Kings League

Una de les grans novetats de La Marató 2023 serà que el tradicional partit de fubtol es farà a través de la Kings League amb un duel entre Jijantes FC i Rayo de Barcelona, els equips del periodista esportiu Gerard Romero i l'streamer Spursito. Entre els jugadors que hi participaran hihaurà els cantants Miki Núñez, Nil Moliner o el Jan dels Catarres, entre d'altres.

El duel es disputarà al Cupra Arena, al Port de Barcelona, on es juga la lliga de futbol de Twitch creada per Gerard Piqué. Allà s'instal·larà una pantalla gegant on es donarà tota la informació per poder fer els donatius a La Marató i amb la que, a la mitja part, al voltant de les 16.00h, s'actualitzarà el marcador amb el recompte provisional de diners recollits.

Xaxi Coral i Helena Garcia Melero al plató de TV3

A partir de les 17.00, el plató 1 de TV3 agafarà el protagonisme de La Marató, amb Helena Garcia Melero i Xavi Coral, que conduiran el tram final del programa fins a la descoberta del marcador. Entre els personatges coneguts que explicaran el seu testimoni personal hi haurà les periodistes Laura Fa, que parlarà de com la menopausa li ha complicat la vida, Mayka Navarro que recordarà la teràpia hormonal que va seguir per intentar quedar-se embarassada o la nedadora Ona Carbonell, que compartirà com va viure el fet de tenir un fill i haver-se de preparar per anar als Jocs Olímpics de Tòquio.

La jornada solidària també comptarà amb la presència de les cares més conegudes de la cadena com Ramon Pellicer, Agnès Marquès, Toni Cruanyes, Manel Alias, Llucià Ferrer, Quim Masferrer, Eloi Vila, Arnau París, Jair Domínguez i Peyu, entre molts altres.

Espai jove al Fòrum

Una altra de les novetats d'aquesta edició serà l'espai jove del Fòrum de Barcelona amb actuacions musicals que ompliran tota la jornada des de les 10.00 fins a les 21.00. En aquest escenari, hi haurà activitats i música amb artistes com The Tyets, Mushka, Figa Flawas, Julieta, Mama Dousha, Lal'ba, Dj Trapella i el grup de k-pop Haelium Nation.

Al matí, les presentacions des d'aquest escenari aniran a càrrec d'Alba Riera i Andrea Gumes, del pòdcast La turra, i a la tarda, agafaran el relleu Roger Carandell i Xènia Casado, mentre que Carla Rubio, encapçalarà la transmissió per Twitch.

La XAL també s'hi afegeix

D'altra banda, aquest 2023, la Xarxa Audiovisual Local, que agrupa els mitjans locals també participaran del programa solidari de TV3. Els periodistes i tècnics de la XAL, Canal Blau, TV Girona, ETV, Televisió del Ripollès, Televisió de Banyoles, betevé, Canal 21 Ebre, TV Sabadell – Vallès i TV Costa Brava treballaran en la difusió de La Marató.

ETIQUETES:

Deixa un comentari