ESPECIAL

"Que ens bombin a tots!", el nou monòleg d'Andreu Buenafuente per acomiadar l'any a TV3

L'humorista intentarà repetir l'èxit de "Curraràs", que va arrasar amb 594.000 espectadors i un 29% de quota

Andreu Buenafuente farà un nou monòleg a TV3

Andreu Buenafuente tornarà a fer el monòleg per acomiadar l'any a TV3. Serà el proper dijous 28 de desembre, després del TN Vespre i portarà per títol Que ens bombin a tots!. Una clara referència a la frase llançada per Xavier Trias quan no va poder accedir a l'alcaldia de Barcelona després d'una votació que va unir el PP i els Comuns per barrar-li el pas.

Un retorn que arriba després de l'èxit espectacular que va obtenir amb el monòleg Curraràs, que es va emetre per Sant Esteve del 2022 i que va arrasar amb 594.000 espectadors de mitjana i la quota del 28,4%. Aquell monòleg va tenir un cost de 216.622 euros.

Una de les novetats d'aquest 2023 és que el monòleg es farà des del plató de Sant Just Desvern on el català va treballar durant 10 anys amb El Terrat per Antena 3 i La Sexta amb espais com Buenafuente i En el aire.

Segons ha explicat Buenafuente a TV3, "és un privilegi que, com a comediant, jo disposi d'una hora, en una televisió pública, per parlar amb total llibertat de les coses que han passat aquest any. Ha estat i està sent un any molt difícil a nivell local i mundial; cal subratllar l'esforç i la professionalitat de l'equip de guió que ha tirat endavant un resum de comèdia d'aquest 2023".

Andreu Buenafuente a "Que ens bombin a tots"

"Emocionat i acollonit"

En una entrevista recent a RAC1, l'humorista va reconèixer que se sent "una mica emocionat i acollonit" amb el repte de tornar a fer un programa setmanal en català. El de Reus també va assegurar que se sent "molt estimat" pel públic català. "L'aplaudiment que em van fer al monòleg de Lleida va ser molt emocionant. Feia molts anys que no feia res en català".

ETIQUETES:

Deixa un comentari