PLATAFORMES

Movistar Plus+ inclourà SkyShowtime: aquestes són les novetats en sèries i pel·lícules

La plataforma de Telefónica arriba a un acord amb el servei de la productora de Hollywood, que fa mesos va aterrar a Catalunya amb un nou catàleg

SkyShowtime

No vas voler o poder pagar la subscripció a SkyShowtime? No et preocupis, Movistar et pot dur una nova solució. La plataforma de Telefónica ha anunciat aquest divendres una novetat substancial en la subscripció del seu servei, que pot millorar el seu catàleg de sèries i cinema: Movistar Plus+ inclourà SkyShowtime. En un comunicat, Movistar Plus + ha explicat que la mesura comportarà l'arribada d'una àmplia oferta de continguts de grans títols de cinema i sèries de SkyShowtime.

D'aquesta manera l'aplicació amb produccions de la indústria de Hollywood estarà disponible pels clients de la companyia espanyola des de principis de 2024. Per això mateix, els usuaris tindran un accés fàcil a la navegació de SkyShowTime i un nou canal lineal. Movistar Plus+ inclourà SkyShowtime per un període de dos anys, segons han informat des de Telefónica.

En aquest sentit, l'aliança la plataforma de Telefònica consolida l'estratègia "d'agregador de continguts" mentre que SkyShowtime guanya nous subscriptors ampliant el seu impacte. Entre d'altres, SkyShowtime oferirà continguts originals així com els de  companyies com Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios o Peacock.

Quant costa SkyShowtime?

Els preus solen ser un maldecap per a molts. És per això que us ho posem fàcil. Anem a pams: amb un cost de 5,99 euros al mes, la subscripció a SkyShowtime és 0,50 cèntims més car que el pla bàsic amb anuncis de Netflix (5,49 euros/mes) i 2 euros més barat que el pla estàndard (7,99 euros), 1 euro més car que la tarifa mensual d'Amazon Prime Vídeo (4,99 euros/mes), 1 euro per sota de la d'Apple TV+ (6,99 euros) i 3 euros menys que HBO Max (8,99 euros).

ETIQUETES:

Deixa un comentari