ACTOR

La primera vegada de Mario Casas a TV3 i en català que ja apuntava maneres

L'arxiu històric de la cadena pública ha publicat un vídeo en què el popular actor apareix en un anunci quan encara era un nen

Mario Casas a l'anunci de la marca Maggi

Mario Casas (37), un dels actors més populars de l'estat espanyol pels seus papers de galan a sèries mítiques com Los hombres de Paco o la pel·lícula Tres metros sobre el cielo. Tot i això, molts desconeixen el seu passat sent la cara publicitària de marques molt populars com Telepizza o Renfe. L'actor, que va néixer a La Corunya (Galícia) però es va criar a Catalunya dels sis als setze anys, primer a Collbató i més endavant a Esparreguera, tots dos al Baix Llobregat, va començar la seva carrera fent anuncis per a la televisió.

La seva naturalitat al davant de les càmeres va provocar que les marques mes reputades l'anéssin a buscar. La seva primera aparició va ser l'any 1995, quan l'actor tenia 9 anys, en un anunci de Renfe; i un any més tard, Casas va protagonitzar la campanya de la llet Pascual.

Les marques més reputades volien aquell jove anunciant els seus productes. Tant és així, que aquell mateix any, va rodar un altre anunci per a la colònia Sirena, de la marca de nines Barbie. "Les noies són un rotllo, només juguen a les nines. Es barallen, pessiguen, però fan tan bona olor…", deia l'actor en aquell espot.

Mario Casas, a la dreta a l'anunci de Renfe

L'actor també va fer anuncis en català com ha recordat l'arxiu històric de TV3 a través d'una piulada on ha penjat un vídeo del popular actor en un anunci de la mítica marca Maggi, de sopes instantànies, fideus i salses. En aquell espot, Casas simulava que es quedava sol amb el seu pare i eren capaços de fer-se el sopar sense la seva mare. "Vaja, ja veig que us puc deixar sols. Com ens cuidem eh…", diu ella quan torna a casa. "Dones…", li respon el jove Casas.

Uns dels seus darrers anuncis va ser l'any 1997 amb la marca Telepizza, tal i com va recordar en una visita recent a La resistencia de David Broncano. Després d'això, el gallec va decidir fer una aturada i centrar-se en el món de la interpretació. Va ser l'any 2005 quan va aconseguir el seu primer paper en un episodi de la sèrie Motivos personales de Telecinco i des d'aleshores no ha deixat de triomfar al cinema i les plataformes.

ETIQUETES:

Deixa un comentari