XIFRA

TVE revela el sou de Marc Giró al "Late xou" que ara s'emet en castellà a La 2

Després de set setmanes d'emissió, l'espai només acumula una audiència mitjana de 14.000 espectadors i un 1,8% (1,7% a Espanya)

Marc Giró a "Late xou"

TVE Catalunya va arrencar l'actual temporada de tardor anunciant que el Late xou de Marc Giró deixaria d'emetre's per a la desconnexió en català de La 1 i només s'emetria a través de la plataforma RTVE Play i La 2 en castellà. Un moviment que de moment no està obtenint les xifres esperades. Després de set setmanes d'emissió, l'espai acumula una audiència mitjana de 14.000 espectadors i un 1,8% (105.000 i 1,7% a Espanya).

Unes xifres que queden molt lluny dels resultats de la temporada anterior quan l'espai es feia en català i havia arribat a puntes del 6,0% i 60.000 espectadors. Malgrat això, i segons ha avançat el portal TVienes, el cost del programa ascendeix a 837.615 euros que es divideix en 351.061 euros destinats a recursos interns i 484.554 euros per a recursos externs, corresponents a la productora, Minuto de Barras.

Segons les dades facilitades pel Portal de Transparència de RTVE, Giró, que també presenta el Vostè primer de RAC1 i col·labora a l'Està passant de TV3, cobraria 3.500 euros per cada entrega de Late xou. Tenint en compte que la cadena pública té contractades 12 emissions del programa, aquesta xifra pujaria a 42.000 euros en total. Es tracta d'una xifra notablement superior als 2.500 euros que cobrava Giró per cada entrega del Late xou en català. Si bé, cal tenir en compte que el presentador també participa de la confecció dels guions i codirigeix l'espai al costat del seu marit Santi Villas i la periodista i ex de l'Arucity's Rebeca Rodríguez.

Al darrer programa d'aquest dilluns 20 de novembre, Giró va comptar amb la visita d'alguns dels col·laboradors de Sálvame per parlar del seu docureality de Netflix. Malgrat l'expectació, l'audiència va tornar a ser modesta i només va aconseguir 11.000 espectadors i un 1,3% (108.000 i 1,7% a Espanya).

ETIQUETES:

Deixa un comentari