DILLUNS A LA NIT

TV3 altera la seva graella i anuncia una entrevista al president Pere Aragonès en 'prime time'

Ariadna Oltra entrevistarà al president en directe des del Palau de la Generalitat després del "TN Vespre"

Pere Aragonès serà entrevistat al Palau de la Generalitat

Aquest dilluns, 20 de novembre, després del TN Vespre, TV3 no emetrà ni El Foraster de Quim Masferrer ni la nova sèrie dels dilluns, Això no és Suècia tal i com estava previst. La nova ficció finalment arribarà una setmana més tard, el dilluns 27 de novembre, seguida del Vosaltres mateixos d'Andreu Buenafuente que s'emetrà a partir de les 22.50h.

Al seu lloc, la cadena pública ha anunciat una entrevista institucional al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que també s'emetrà pel 324 i per Catràdio. L'encarregada de fer les preguntes serà la presentadora d'Els matins, Ariadna Oltra. Una entrevista, que es farà en directe des del Palau de la Generalitat, i que tindrà com a eix central la investidura de Pedro Sánchez com a president del govern espanyol.

En acabar aquesta l'entrevista, TV3 i el 324 emetran una edició especial del programa Més 324 de Xavier Graset, que s'allargarà fins a la 1.15 de la matinada i que analitzarà el que hagi donat de sí la conversa.

La darrera entrevista institucional de Pere Aragonès a TV3 l'octubre del 2022 amb Laura Rosel, va obtenir 401.000 espectadors i un 19,1% de quota. L'anterior, al maig del 2021, feta per Vicent Sanchis havia obtingut un 12,0% i 287.000 espectadors. Unes xifres encara molt lluny del rècord històric que va aconseguir Carles Puigdemont l'any 2018 amb una audiència rècord de 991.000 espectadors i 30,5% de quota.

ETIQUETES:

Deixa un comentari