A AMAZON

Aquests són els nous professors catalans d'"OT 2023"

El claustre de professors tornarà a estar capitanejat per Noemí Galera que repertirà com directora de l'acadèmia per quarta edició

Toni Hinojosa serà professor de fitness a "OT 2023"

Aquest dilluns 20 de novembre Operación Triunfo torna a Amazon Prime Video amb l'emissió de la gala 0 que presentarà la cantant mallorqquina Chenoa. El talent show s'emetrà des del Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa, on hi haurà un nou plató amb capacitat per a 900 espectadors, des d'on s'emetran les gales setmanals.

El claustre de professors tornarà a estar capitanejat per Noemí Galera que repertirà com directora de l'acadèmia per quarta edició i Manu Guix com a director musical. Mamen Márquez i Vicky Gómez tornaran a ser les encarregades de tècnica vocal i coreografia, respectivament. En canvi, no repertiran la pianista Laura Andrés i Joan Carles Capdevila, més conegut com a "Capde". El seu lloc l'ocuparan Pablo Lluch i el cantant barceloní de només 30 anys, Vic Mirallas, que seran els nous professors de repàs i coach vocals.

Els altres fitxatges catalans seran Gerard Ibáñez que s'estrenarà com a professor de cant coral, Judith Endje com a professora de ball urbà i Toni Hinojosa serà el responsable de fitness, en substitució de Cesc Escolà.

Llista de professors d'OT 2023

Noemí Galera: directora de l'Acadèmia
Manu Guix: director musical
Vicky Gómez: coreògrafa
Mamen Márquez: professora de tècnica vocal
Abril Zamora: professora d'interpretació
Pablo Lluch: coach vocal
Judith Endje: professora de ball urbà
Gerard Ibáñez: professor de cant coral
Jill Earnshaw: professora d'anglès
Vic Mirallas: coach vocal
Toni Hinojosa: professor de fitness
Verónica Blume: professora de ioga

ETIQUETES:

Deixa un comentari